Salvini ismét keményen beszólt egy "migránsmentő" hajónak

A Soros-féle NGO hiába változtatta meg a hajó nevét, Olaszországban így sem köthetnek ki.

2019. február 20. 11:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Harminc éve tart a rendszerváltó harc Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyan...

Whyte: Fury gyáva! Dillian Whytetól verbálisan mindenki magkapja a magáét, most épp Tyson Fury volt a soros. "A legjobbnak nevezi magát, aztán ilyen Tom Schwarz-félékkel bunyózik. Választhatta volna az én követk...
A kormány meggondolta magát, mégsem támogatja Toroczkaiék szélsőjobboldali fesztiválját A Hatvannégy Vármegye szerint ezzel a Fidesz behódolt a Soros-ügynököknek.
A nap legfontosabb hírei 2019. június 12. Leszavazta a Fidesz az otthonápolási díjak megemelését, Schmidt Mária szerint lehet, hogy Soros nem zsidó.
E3 2019: VR-ba látogat a Sniper Elite A Rebellion hivatalosan is bejelentette, hogy a népszerű Sniper Elite-franchise hamarosan VR-os átiratot kap, melyben majd a második világháborúban küzdhetünk a nácik lepte Olaszország felszabadításáé...
A nap legfontosabb hírei 2019. 06. 10. Kiemelik a Hableányt, megszólalt Soros és Szanyi.

Hiába a tiltás, újabb menekültekkel megpakolt hajó kötött ki Olaszországban Vitorláshajó kötött ki ötvenhárom pakisztáni illegális bevándorlóval a fedélzetén vasárnap a dél-olaszországi Calabria régióban található Isola di Capo Rizzuto településen.
Alternatív fizetőeszköz jöhet Olaszországban- vajon mi lehet a háttérben?
Annoni Zita: Sorsszerű, hogy olasz férfihez mentem feleségül Mindig is vonzotta Olaszország.
Túlzottdeficit-eljárás indulhat Olaszország ellen 2020-ban már 3,6 százalék lehet a hiányuk, az államadósság pedig a GDP 135 százaléka.
A DK-ra és a Momentumra cserélheti le az MSZP-t a Soros-hálózat A volt MSZP-s kommunikációs tanácsadó szerint Soros irányít a balliberális oldalon.
Áprilisban is emelkedtek az ipari termelői árak Befutott a KSH soros jelentése.