Merkel Juncker mellé állt, miután a magyar kormány plakátokon támadja

Teljes szolidaritásáról biztosította csütörtökön Angela Merkel német kancellár Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét a migrációval foglalkozó magyar kormányzati kampánnyal kapcsolatban.

2019. február 21. 15:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Európai Bizottság: az unió arra törekszik, hogy legális utat nyisson az Európába igyekvők számára A kényszerű elvándorlás kezelése globális együttműködést igényel az Európai Bizottság szerint.

Elfoglalhatják a V4-ek az egyik brüsszeli csúcsintézményt Lapinformációk szerint az Európai Bizottság (EB), az Európai Tanács (ET) és az Európai Parlament (EP) elnöki székéért, illetve az unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének tisztségéért vann...
Továbbra is bizonytalan, hogy ki kerül az Európai Bizottság élére A jelenlegi csúcsjelölteket nemcsak Közép-Európa, de Nyugat-Európa több tagállama sem támogatja.
Regős: Nem meglepőek az Európai Bizottság ajánlásai Szigorúbb költségvetési politikát is javasolnak Magyarországnak.
Magyar találmánnyal előzhetjük meg a vadgázolásos baleseteket A magyar szabadalmú, vadfigyelmeztető rendszer hatékonyságát az Európai Bizottság Európai Közúti Biztonsági Chartája is igazolta.
Európai Bizottság: oroszok kutyultak bele az EP-választásba De ma már nehezebb a dolguk az álhírterjesztő ügynököknek.

Őszre összejön a nagy EU-s büdzséalku? - Baj lesz, ha nem Az Európai Bizottság ma arra szólította fel a jövő heti állam- és kormányfői csúcstalálkozó résztvevőit, hogy határozzanak meg egy tárgyalási menetrendet, hogy őszre összejöhessen a politikai...
Az Európai Bizottság felvázolta a távlati céljait A 2008-as gazdasági, pénzügyi és szociális válság idején felszínre került hiányosságokra hozott intézkedéseknek köszönhetően az egységes valutaövezet megerősödött, az európai gazdasági és monetáris...
Európai Bizottság: javult Magyarország digitális fejlettsége A digitális gazdaság és társadalom fejlettségét jelző mutató, a DESI 2019-es adatai szerint Magyarország eredményei az elmúlt néhány évben az uniós átlagnak megfelelő ütemben javultak - közölte je...
Tart az egyeztetés az Európai Bizottság elnökének személyéről A csúcsjelölti rendszert az uniós kormány- és államfők elutasítják.
Hír: Trócsányi László nem lesz az Európai Bizottság tagja! Hiába a magabiztos nyilatkozatok, hiába a gőgös ünneplés és az udvari elemzőnyaloncok kábult nyelvcsapkodásai: Orbán Viktor bizony elszámolta magát.
Ki kerülhet az Európai Bizottság élére? A csúcsjelölti rendszert az uniós kormány- és államfők elutasítják.