10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet

Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.

2019. február 21. 19:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiderült: így indult Salander Dorina és Görgey Petra barátsága Salander Dorina exkluzív interjúban válaszolt a Ti kérdéseitekre. Többek között elárulta, mit gondolt arról, hogy Huszti Kata  visszakerült a versenybe, ki állt tőle a legtávolabb és melyik volt számára a legnehezebb Párbaj. Fény derült arra is, hogy lettek jóba Görgey Petrával.
Az internet kábelek is elolvadnak, annyira imádnivaló ez a videó A Redditen osztották meg az alábbi videót, amiben egy testvérpár látható játék közben. A kislány drámai pillanatokat él át, amikor próbálja a méretarányosan nagyjából egy méteres magasságban elhelyezett kosárba bedobni a labdát, ami nem jön össze neki, ráadásul ezután még az arcán is landol a lepattanó.
#filternélkül: Ő ma a legsikeresebb magyar divatblogger - Ismerd meg Festyt! Rohonczi Anita, vagy ahogy legtöbben ismerik, Festy, az egyik első magyar divatblogger. Mi lehet a titka, hogy már 285.000 követője van az Instagram-oldalán? Most elárulja.
Melania Trumpnak csúnyán beszóltak - Nem alkalomhoz illő ruhát viselt A first lady szakított a hagyományokkal.
Netről rendelt ruhát, de erre nem számított!    Újabb webshopos baki, amire nincs magyarázat
Ő lenne Kourtney Kardashian új pasija? Vajon igazak a pletykák?

Top hírek:
Lenne szíve megenni ezeket a palacsintákat? Önnek is mondták gyerekkorában a szülei, hogy az étel nem játék? Bizonyára Dan Drake-nek is felhívták erre a figyelmét, de ő fittyet hány erre, és milyen jól teszi!
Ő volt a Sugár dögös reklámarca - Liener Márta ma is elbűvölően néz ki Liener Márta volt a '80-as évek egyik legismertebb manökenje.
2019 tavaszi/nyári essence újdonságok (X) Minden szépség kedvelő nagy várakozása: Az essence 2019 tavaszi / nyári innovációi! Az essence ismét nagyon király és innovatív szépségápolási termékeket hoz magával idei első újdonságaival, és mint mindig, ezek is igazi must-have termékek minden trend-tudatos make-up szerelmesnek. A "you better work!"kollekció hosszantartó termékeket kínál az aktív életmódhoz és a hibátlan megjelenéshez.
Egy szobában füvezett a beteg gyerekével, a bíróságon kell felelnie  videó Asztmás kisfiával a háttérben vette videóra az apa, ahogy egy haverjával füvezik. Az még hagyján, hogy a hatéves gyerek végignézte, ahogy az apja drogozik, de az észak-karolinai, 23 éves férfi, Donta Dewayne Blue és 20 éves haverja, Tyreek Jordan Carpenter úgy füstölték tele a szobát a Facebookon élőben közvetített videóban, hogy az asztmás gyerek végig a szobában volt, ahogy az a videóban is jól látszik.
Már nem divat az eljegyzési gyűrű: Ilyet csináltatnak helyette a párok Más módot találtak a szerelmük kinyilvánítására.
Élet-Forma 2019 - 3. adás Nézd meg az Élet-Forma legutóbbi adását!