10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet

Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.

2019. február 21. 19:36

A cikk folytatása...Friss hírek
7 hónapig titkolta terhességét - A magyar műsorvezető babapocakja már ekkora Berkesi Judit, az M4 Sport műsorvezetője már a hetedik hónapban van.
Szemétből gyúrta élővé a Birodalmi lépegetőt István Tévéalkatrészekből, kartonból, kidobott diszkógömbből rakja össze hihetetlen pontosságú Star Wars-makettjeit István. Némelyiket másfél év alatt.
Melyik keresztnév jelenti, hogy medvebocs? Gyermeked neve is lehet Minden keresztnévnek van valamilyen különleges jelentése. Tudod, melyiknek micsoda?
Nem hiszed el, ki pályázott még Daenerys szerepére! Na rá tuti nem is gondolnál!
Szuper ingyenes programok! Sport, kaland és élmény gyereknapra! Több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal, koncertekkel, sportolókkal és sztárokkal várja a gyerekeket május 26-án a budapesti Orczy-parkban a Fitbalance Kids. (x)
Megihlette a halál Szarka Tamást Szerelmes a hétnyolcadba, és kacag a saját halálán. De a szlovák tényfeltáró újságíró és menyasszonya meggyilkolása felzaklatta. Ezekből az érzésekből születtek új dalok.

Top hírek:
Minden harmadik nőt érint a szex utáni depresszió: lehangoló kutatás született Sokaknál a szerelmi együttlétet nem követik örömteli érzések.
Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.
Mi történik, ha szülés előtt rosszul fekszik a baba? Az orvost kérdeztük A szülész-nőgyógyász válaszolt kérdéseinkre.
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.
Tóth Vera: A családalapítás számunkra még odébb van Aggódik testvére terhességéért.
Kiakadtak a netezők a bikinin, amit tilos vízben hordani    Egyetlen dolgot várnál el tőle, de még arra sem jó. Ezek utána nem csoda a felháborodás