Isiászos Junckert plakátoltak ki Svájcban

A bevándorlásellenes svájci néppárt plakátján a brüsszeli vezető ledarálja a demokráciát.

2019. február 24. 16:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lecsapott a vihar, egy nő belefulladt a Genfi-tóba, egy turistára fa dőlt kempingezés közben Halálos áldozatokat követelt a viharos időjárás Svájcban és Franciaországban.

Egyenlő fizetésért és megbecsülésért sztrájkolnak a nők Svájcban Hasonló sztrájk 1991-ben zajlott, akkor félmillióan mentek utcára.
Az angolok büntetővel verték Svájcot a bronzmérkőzésen Az angolok büntetővel verték Svájcot a bronzmérkőzésen hir angol Nemzetek Ligája Svájc panucci v, 06/09/2019 - 18:53 Anglia büntetőkke...
Cristiano Ronaldo mesterhármasával jutott a Nemzetek Ligája döntőjébe Portugália Cristiano Ronaldo mesterhármasával jutott a Nemzetek Ligája döntőjébe Portugália hir Nemzetek Ligája Cristiano Ronaldo Portugália Svájc p...

Nemzetek Ligája 2019 Négyes döntő Nemzetek Ligája 2019 Négyes döntő Nemzetek Ligája hir top téma eredmény panucci k, 06/04/2019 - 10:43 A Nemzetek Ligája az első négyes...
Eltiltották a hoki-vb negyeddöntőjéről a brutális kanadai pontkirályt Az USA elleni meccsen fejre támadó Anthony Mantha nem játszhat Svájc ellen.
Miért mosolyog ránk egy kora középkori svájci férfi? Adelasius Ebalchus mintegy 1300 évvel ezelőtt élt a mai Svájc területén. Annak ellenére, hogy a Kr. u. 8. századra a Római Birodalom már megbukott, meglehetősen latin jellemzőkkel bírt nevén kívül is.
Svájcban megnehezítették a nemzetközi multik életét A várakozásokkal összhangban a svájci szavazók jóváhagyták a fegyvertartási szabályok szigorítását és a nemzetközi vállalatoknak nyújtott adókedvezmények megvonását a vasárnap tartott népszavazáson.
Raikkönen: Nem érdekel, mit gondolnak rólam a finn rajongók Räikkönen őszintén beszélt kétlakiságáról, arról, mit érez Svájc és Finnország iránt, valamint, hogy mit tart fontosnak a gyermekei jövőjével kapcsolatosan, akik akár táncolhatnak is, ha úgy érzik.