Bíróságra viszi Trump csókkísérletét egykori aktivistája

A kampány alatti közeledésről szóló ügyet a Fehér Ház szóvivője abszurdnak nevezte.

2019. február 26. 9:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump: Netanjahu győzelmével jobb az esély a békére Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő valószínűsíthető választási győzelmével jobb az esély a békére - jelentette ki az amerikai elnök szerdán a Fehér Házban újságíróknak

Trump életveszélybe sodorta a kubai baseballozókat Obama könnyített az Amerikába igazolásukon, Trump az emberkereskedőkre bízza sorsukat.
Amerikai médiaértesülés: Donald Trump elmozdította a titkosszolgálat igazgatóját Randolph Alles helyére James Murrayt nevezik ki.
Fehér Ház: a demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Tump adóbevallásához A demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Trump elnök adóbevallásához - jelentette ki Mick Mulvaney, a Fehér Ház ügyvezető kabinetfőnöke vasárnap a Fox televíziónak adott interjújában
Trump azt mondja, nem olvasta el a Mueller-jelentést, de tudja, hogy tisztázta őt Az amerikai elnök már reggel twitterezni kezdett.
Trump titkos kódnyelvet fejlesztett ki, hogy a nyilvánosság előtt is üzenhessen ügyvédjének Ezt állítja Trump volt ügyvédje, aki szerint az elnök így szólt neki, hogy hazudjon a kongresszusnak.

Trump ultimátumot adott Mexikónak Lezárja a határt vagy vámot vet ki déli szomszédjára.
Az amerikai határőrök szerint az USA történetének legsúlyosabb válsághelyzete alakult ki a mexikói határnál Az amerikai határőrök szerint a mostani krízis minden idők legveszélyesebb migrációs válsághelyzetének számít. Az amerikai határ védelmét ellátó szervezet tagjai úgy vélik, hogy nagyban hozzájárulna a...
Trump legújabb ötlete: a határcár Nem határzár, határcár!
Kiutasíthatják Amerikából Trump erdélyi magyar alkalmazottját Tamás Zoltánt nyolc hónapja tartják őrizetben egy furcsa ítélet miatt.
Szinte biztos, hogy Trump lezárja az amerikai-mexikói határt Márciusban százezren akartak átkelni az Egyesült Államok déli határán.
Nem küld több segélyt az amerikai kormány három közép-amerikai államnak Trump elnök szerint ez a három ország "küldi" a migránskaravánokat, szakértők szerint segélyek nélkül még több lesz az elvándorló.