Orbán intelligensebb Donald Trumpnál - Interjú Bernard-Henri Lévyvel

Az egyik legnevesebb francia filozófus, Bernard-Henri Lévy harminc év után újra Magyarországra jön, hogy elmondja, Orbán Viktoron múlik Európa jövője. Jól ismeri és nem tartja angyalnak Soros Györgyöt, de szerinte tartozunk neki. Interjú.

2019. február 26. 19:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán kritikusa szerint úgy élünk, mintha a levágott fejünket a hónunk alá csaptuk volna A Google biztonsági központjának megnyitóján Bernard-Henri Lévy filozófus is megosztotta a digitális korral kapcsolatos gondolatait.

Orbán úgy gondolja, hogy nagy rá egy európai mozgalom vezetőjének a kabátja Bernard-Henri Lévy hosszú cikket írt a miniszterelnökkel folytatott beszélgetéséről, amelyben Kun Béla és az antiszemitizmus is szóba került.
Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök egyszer csak megjelent a 444 szerkesztőségénél Orbán Viktor szökésben lévő szövetségese pénteken délelőtt bement az irodánk melletti lakásba. Megvártuk, míg kijön.
Rossi: a játékosok nem tűnnek fáradtnak, inkább motiváltak Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai nem tűnnek fáradtnak, sokkal inkább motiváltnak látja őket a szombati, azerbajdzsáni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzé...
Meglepő fordulat a dunai tragédia ügyében: Magyarországra tart a Viking Mint arról korábban beszámoltunk, a Hableánnyal ütköző, és azt maga alá gyűrő Viking Sigyn szállodahajó még múlt pénteken elhagyta Budapestet, miután a hatóságok befejezték a helyszínelést és begyűjtö...
Közép-Európa csúcsán a magyar sakkcsapat Remekelt a "B" válogatott.

1963-ban Magyarországra akarták csábítani Jean-Paul Sartre-t, de 56 miatt nem jött, Hruscsovot viszont meglátogatta a Szovjetunióban Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára felidézte a Fazekas Béla fedőnevű ügynök jelentését Daniel Mayer francia szocialista politikus magyarországi látogatásáról.
Kikapott a férfi röplabda-válogatott az Európa-ligában Bogdan Tanase együttese következő mérkőzését jövő hét szombaton játssza Görögország ellen.
Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített
Fox News: A magyar példa követendő Európa számára Az amerikai emberekről az a hír járja, nem igazán érdekli őket, hogy mi történik az Egyesült Államokon kívül, de azért az EP-választások megmozgatták őket is
A Cobra különleges búváregység is keresi az eltűnteket Az osztrák búvárokat a magyar vészhelyzetkezelési központ kérésére küldik Magyarországra.
Maurizio Sarri első idegenben töltött idényében megszerezte pályafutása első aranyérmét Maurizio Sarri első idegenben töltött idényében megszerezte pályafutása első aranyérmét hir Európa Liga Chelsea Maurizio Sarri panucci cs, 05/30/20...