Ismét tarolt Salvini pártja

Ismét tarolt egy időközi tartományi választáson a Matteo Salvini által vezetett Liga párt. Így Szardínia szigetét is a jobboldal kormányozza már. Ez egy hónapon belül a második győzelem a bevándorlásellenes Salviniék számára. Előzőleg az Abruzzo tartományban rendezett időközi választásokon is ők szerezték meg a szavazatok majdnem 50 .

2019. február 28. 1:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Líbia - Salvini: Franciaország akadályozza a békefolyamatot "Háborús játszadozással" vádolta Franciaországot Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes csütörtökön, aki szerint Párizs gazdasági, kereskedelmi érdekből akadályozza az Európai Unió kezdemén...

Euronews: Salvini nagyot robbanthat Az olasz szalámitaktika nem az Európai Néppárt elsőségét fenyegeti.
Csatlakozik Salvini szövetségéhez az osztrák kormánypárt Összefognak a májusi EP-választásra a szélsőjobboldali erők.
Salvini reméli, hogy a Fidesz is csatlakozik a Népek és Nemzetek Szövetségéhez Beszélünk a magyarokkal - mondta az olasz belügyminiszter.
Nem szerepel a migráció Salvini kampányának fő témái között Az olasz politikus közös nagygyűlést tervez a francia radikálisokkal.
Aligha kapaszkodnak össze hétfőn Milánóban a nacionalisták Salvini megint bedobta a tervét, és hétfőre Milánóba hívta a lehetséges partnereket, egy új EU-s párt megalapításához. De eddig egyetlen pártelnök sem ígérte biztosra, hogy ott lesz.

Salvini Magyarországra jön, és szeretne szövetséges maradni a Fidesszel Viszont nem vetette fel, hogy a Fidesz elhagyja a Néppártot, erről Kövér László beszélt Rómában.
A Fideszt is várja Salvini az áprilisban alakuló szélsőjobbos pártcsaládjába Milánóban állnának össze az európai populisták.
Salvini minden olasz városba új stadiont akar Nem véletlenül jó barátja Orbán Viktor.
Az Ikea sem hagyta szó nélkül a családvédő konferenciát Tízezrek tüntettek a Novák Katalin és Matteo Salvini részvételével zajló veronai esemény ellen.
Salvini: Tanulni kell a magyar kormány családpolitikájából A magyar családmodellt importálnák Olaszországba.
'Orbán a legfontosabb politikus' Jelenleg Orbán Viktor Európa egyik legfontosabb politikusa - ezt nyilatkozta Donald Trump korábbi főtanácsadója a spanyol El País napilapnak. Steve Bannon az interjúban arról is beszélt, hogy Európa é...