Az Orbán által is használt géppel utazott Mészáros Lőrinc a Maldív-szigetekre

Február közepén az Orbán Viktor által is használt osztrák luxusrepülőgéppel utazott a Mészáros-család az Indiai-óceánon fekvő földi paradicsomra. Tíz nap múlva, amikor hazaérkeztek, az Átlátszó fotózta őket, miután landolt az OE-LEM lajstromszámú gép.

2019. február 28. 11:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rendkívüli közgyűlés lesz Mészáros Lőrinc Mátrai Erőművében Többek között új operatív vezérigazgató kinevezésére készülnek.

Balog Zoltán Izraelben kezdte reklámozni az Orbán-kormányt Az utazó nagyköveti munkát ingyen vállalta a volt miniszter, pedig ott is kell majd magyarázkodnia, ahol a kialakult konfliktusok miatt a hivatalos diplomácia nem tud mozogni.
Mészáros ügyvédje összeakaszthatta bajszát a bírósággal Vörös József 2015-ben alapított cégével szemben kényszertörlési eljárást indított a cégbíróság.
Jay-Z az első rapper, aki hivatalosan is dollármilliárdos Egy klubban Mészáros Lőrinccel.
Mészáros ügyvédjének meggyűlt a baja a szabályokkal Jelenleg minden jel arra utal, hogy alig 4 évet élt meg a Mészáros Lőrinchez közel álló ügyvéd, Vörös József cége, a VRS Gold Kft. Az egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenységgel foglalkozó társa...
EP-kampány: 233 ezres bírság a Fidesz érdi polgármesterének T. Mészáros András polgármesteri fejléces levélben kampányolt a Fidesz-KDNP mellett, és a Fidesszel fizettette a 2700 elsőbbségi levelet.

Mészáros Lőrinc 2Rule-ja százmilliós veszteséggel kezdte a hódítást Elmaradt a hazai könnyűipar felvirágoztatása, de a jövő így is sokat ígér a legmagyarabb sportmárkának.
Nem viselte meg a volt Simicska-céget az ide-oda adogatás Egyéb cégen keresztül Mészáros Lőrinc ölébe hullott volt-Simicska cég nem panaszkodhat a tavalyi évére.
Tényleg megveszi Vida József a TV2-t A Takarékbank elnök-vezérigazgatója annyira nem áll messze Mészáros Lőrinctől.
Veszteséges lett Mészárosék gasztrocége Úgy látszik, Mészáros Lőrinc és családja is képes botlani. Miközben más érdekeltségek sorra szárnyalják túl korábbi önmagukat, a családi tulajdonban lévő gasztrocég nem kis meglepetésre veszteséget te...
Szíjj László MKB-tulajdonos cége megduplázza alaptőkéjét A Mészáros Lőrinc tiszakécskei üzleti partnere közvetett befolyása alatt március óta álló, az MKB Bankban közvetve csaknem 10 százalékos részvényes Minerva Pénzügyi Zrt. 50 millióról 100 millió forint...
Tokió 2020: megvan az ötödik magyar olimpiai kvóta Vasárnap a Münchenben zajló sportlövő-világkupán Mészáros Eszter szerzett olimpiai kvótát, miután a hatodik helyen végzett női légpuskában.