Ajjaj, úgy fújt a szél Dohában, hogy Vasvári Viviennek mindentől elment a kedve :(

Nem könnyű az élet, és most már a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője. - Tegnap előtt még nagyban a 35 fokban napoztunk a parton, aztán útnak indultunk haza, és azon gondolkodtam, milyen jó lenne kiköltözni egy olyan helyre, ahol mindig meleg van - írta Vasvári. - Dohában voltunk ...

2019. március 1. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vasvári Vivient is hívták az Ázsia Expresszbe, de ő egy másik műsorban fog szerepelni A luxusfeleség ősszel ismét képernyőn lesz.

Kiakadtak a rajongók Vasvári Vivien legújabb fotóján Kicsit túllőttek a célon a követők.
Kiköpött György herceg? Vasvári Vivi kisfia ezen a fotón irtó cuki Vasvári Vivien kisfia és a legcukibb magyar sztárcsemeték.
Megszüntették a Handó Tünde elleni pert Nem is vizsgálta a bíró érdemben Vasvári Csaba keresetét, mert Handó nem jogképes alperes.
Vasvári Vivien kifakadt - Ezt üzente a videóját leszólóknak Szüléséről osztott meg egy felvételt.
Videóban közvetítette szülését Vasvári Vivien Figyelem, tényleg csak erős idegzetűeknek...

Vasvári Vivient megint meztelenül fotózták kisfiával Majdnem szülinapi kép lett.
Öt év börtönre is ítélhetik! Összetört a Született feleségek sztárja Minden idők legnagyobb egyetemi botrányába keveredett, komoly büntetés vár rá.
Öt év börtönt is kaphat a Született feleségek sztárja Kérdés, hogy mennyire működik együtt a hatóságokkal.
Dráma az Allee-ban - Szemtanú a Borsnak: Láttam, ahogy leugrik a másodikról A Feleségek luxuskivitelben sztárja szemtanúja volt, amint egy férfi leugrott az Allee bevásárlóközpont második emeletéről. Dalma futott segítségért, míg a többi vásárló fotózott.
Eva Longoria 20 kilót fogyott - Jobban néz ki, mint a terhessége előtt Bomba formában van a Született feleségek sztárja.
Az FBI buktatta le - komoly bajban van a Született feleségek sztárja Igencsak gyűlnek a sötét felhők a Született feleségek című sikersorozatból ismert Felicity Huffman feje felett: ugyanis kiderült, komoly pénzekkel vesztegetett meg valakit némi egyetemi felvételi előn...