Ajjaj, úgy fújt a szél Dohában, hogy Vasvári Viviennek mindentől elment a kedve :(

Nem könnyű az élet, és most már a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője. - Tegnap előtt még nagyban a 35 fokban napoztunk a parton, aztán útnak indultunk haza, és azon gondolkodtam, milyen jó lenne kiköltözni egy olyan helyre, ahol mindig meleg van - írta Vasvári. - Dohában voltunk ...

2019. március 1. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vasvári Vivien édesanyjától örökölte szépségét A Miss Worldön volt döntős A Feleségek luxuskivitelben sztárja otthonról hozza, hogy szeret szerepelni a kamerák előtt.

Vasvári Vivien pancsoló kisfiánál nincs cukibb a kánikulában - Fotókon Edward Vasvári Vivien egyéves kisfia, Edward élvezi a pancsikolást.
Sportolóként kevésbé nőttek a melleim mondta Vasvári Vivien A Feleségek luxuskivitelben sztárja plasztikai műtéteiről és azok okairól beszélt. A fülét, a száját és a mellét csináltatta meg.
Vasvári Vivien, Horváth Éva és Kulcsár Edina is bikinibe bújt a forró hosszú hétvégén 30 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála, előkerültek a bikinik és fürdőruhák!
"A hányinger jött rám" Vasvári Vivi keményen beszólt a tucatnőknek Vasvári Vivien elborzadt azon, milyen nőket látott egy bulihelyen.

Vasvári Vivien: "Egy igazi férfinak sose lesz szüksége ilyen nőkre!" "Mind ugyanaz. Csak azt nézik kinek milyen az órája, vagy kocsija és oda adja magát egy vacsoráért. Az ilyen nők egy forintot sem érnek."
Toborzó fesztivál Pestszentimrén A Magyar Honvédség is képviseltette magát a főváros XVIII. kerületében megrendezett Vasvári Pál Toborzó Fesztiválon
Vasvári Vivien: Annyi sok hülyeséget próbáltam már ki, ami egy csomó pénzbe került, cserébe viszont semmit nem ért Aranyat köptek.
Vasvári Vivi kisfia egyéves lett - Edward cuki képet vágott tortája mellett Vasvári Vivien kisfia, Edward egyéves lett.
Yvonne Dederick: az egyetemi éveim alatt elkezdtem testépíteni Túl izmos lettem, amit nem tartottam megfelelően nőiesnek meséli magáról új videójában a Feleségek luxuskivitelben sztárja.
A szakértő figyelmeztet: ne engedjék, hogy az ISIS-feleségek visszatérjenek Svédországba Jogszabályok híján ugyanis a terrorista-feleségeket nem lehet felelősségre vonni a skandináv országban.