A háború szélére sodródott a két atomhatalom, Pakisztán és India

Több polgári személy is életét vesztette szombaton, amikor ismét kiújultak az összecsapások az India és Pakisztán által is magáénak követelt Kasmír tartományban. Miközben a két hadsereg lövi egymást, Pakisztán jószándékát bizonyítandó visszaengedte Indiába a néhány napja lelőtt indiai harci gép pilótáját.

2019. március 2. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

India betiltotta az Asus ZenFone-t Mármint a névhasználatot. Az indiai Telecare kifogásolja, hogy az Asus termékeit össze lehet keverni saját Zen és ZenMobile termékeivel.

India legnagyobb szeméthegye jövőre magasabb lesz, mint a Taj Mahal
Megtalálták öt hegymászó holttestét a Himaláján India legmagasabb hegyén nyolcan tűntek el a napokban.
Új front nyílik az amerikai kereskedelmi háborúban Kína, az Európai Unió, Kanada, India és Törökország is Trump célkeresztjében van.
Halálos bűnt követ el, aki hazája pénzének értékcsökkenésére játszik Ezt közölte Pakisztán népével az ulémák (vallási vezetők, bölcsek) tanácsa. A legfőbb uléma a londoni Financial Timesnak magyarázta el, hogy mit is jelent a fatva ebben az esetben.

Több száz gyerek HIV-pozitív Mintegy 700 embert fertőzött meg a HIV-vírus Pakisztán déli részén. A betegek többsége gyerek. ...
Míg Gandhi a szellemi, Nehru a mozgalmi vezetője volt az indiai függetlenségi törekvéseknek 55 éve, 1964. május 27-én halt meg Új-Delhiben Dzsaváharlál Nehru, a független India első kormányfője, az el nem kötelezett országok mozgalmának alapítója. Holttestét máglyán égették el a szent Jamuna...
Több száz embert fertőzött meg HIV-vírus Pakisztán déli részén Egyesek használt injekciós tűvel fertőződtek meg.
Kétszer is kinevettette magát az indiai miniszterelnök A kormányfő India erős emberének szerette volna mutatni magát.
Hatalmas akkuval mutatkozik be a Vivo új készüléke Az Indiába szánt eszközt belépő szintű árazása mellett egy rakás vonzó tulajdonsággal szerelik. Például óriai akkumulátorral.
Fények Fani után Május elején érte el India keleti partvidékét a Fani trópusi ciklon, amely 1999 óta a térség egyik legnagyobb viharát hozta.