Dwayne Johnsont a Fehér Házba, avagy Trump után tényleg mindenki esélyes

Rock 'n' Roll, baby!

2019. március 2. 18:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kilenc bankot kezdtek el vizsgálni a demokraták Kilenc nagybankot kezdtek el vizsgálni a demokrata párt politikusai; Donald Trump elnök pénzügyei és orosz pénzmosás nyomai után kutakodnak - írja a Bloomberg. Kilenc pénzintézet kapott idézést a...

Dwayne Johnson az egyik legbefolyásosabb ember a TIME magazin szerint A Szikla tisztában is van ezzel, de tudja, hogy ezt is a rajongóival kialakított szoros kapcsolatnak köszönheti.
Notre-Dame: Trump együttérzését fejezte ki és felajánlotta Washington segítségét A segítség konkrét részleteiről nem tettek említést.
Taroltak a Trump botrányait feltáró írások a 2019-es Pulitzer-átadón Kiemelten díjazták a Stoneman Douglas iskolában történt lövöldözést elemző cikkeket is.
Ivanka Trump Afrikában a nők munkavállalását népszerűsíti A programot az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala (USAID) finanszírozza.
Durva szépséghiba: Ezt a testrészét takargatja folyton Donald Trump felesége Még ő sem tökéletes.

Felgyújtotta magát egy férfi a Fehér Ház előtt Gyanús csomagot találtak nála.
Trump folytatná a tárgyalásokat Észak-Koreával Engedményekre ugyanakkor nem hajlandó.
Trump: Netanjahu győzelmével jobb az esély a békére Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő valószínűsíthető választási győzelmével jobb az esély a békére - jelentette ki az amerikai elnök szerdán a Fehér Házban újságíróknak
Trump életveszélybe sodorta a kubai baseballozókat Obama könnyített az Amerikába igazolásukon, Trump az emberkereskedőkre bízza sorsukat.
Amerikai médiaértesülés: Donald Trump elmozdította a titkosszolgálat igazgatóját Randolph Alles helyére James Murrayt nevezik ki.
Fehér Ház: a demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Tump adóbevallásához A demokraták soha nem jutnak hozzá Donald Trump elnök adóbevallásához - jelentette ki Mick Mulvaney, a Fehér Ház ügyvezető kabinetfőnöke vasárnap a Fox televíziónak adott interjújában