Dwayne Johnsont a Fehér Házba, avagy Trump után tényleg mindenki esélyes

Rock 'n' Roll, baby!

2019. március 2. 18:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mindenki veszít Trump háborújával, de Amerika nagyobbat bukhat Nem egyenlőek az erőviszonyok a kereskedelmi háborúban, Kínában ugyanis az állami ösztönzéssel részben kompenzálhatják majd a negatív hatásokat, vagyis Amerika nagyobbat bukhat az ügyön - hangzott el....

Mark Espert jelöli Donald Trump új ügyvezető védelmi miniszternek Patrick Shanahan ügyvezető védelmi miniszter utóda Mark Esper lesz.
Fehér Ház: nemzetközi nyomást kell gyakorolni Iránra a dúsított uránról tett bejelentése miatt Az amerikai elnök egyértelművé tette, hogy soha nem engedi meg Iránnak atomfegyver kifejlesztését.
Fox televízió: Biden támogatottsága nagyobb, mint Trumpé Joe Biden 10 százalékkal vezet Donald Trump előtt.
Gáláns ajándék: egymillió dollárt költött saját születésnapjára Trump a Facebookon Az elnök piaci összeomlással fenyeget.
Donald Trump kész tárgyalni Teheránnal Az amerikai elnök Iránt okolja az Ománi-öbölben történt incidensért.

Trump megmutatta az új elnöki gép terveit Az Air Force One 2024-re újulhat meg, ezek az első bemutatott képek az új dizájnról.
Trump ezer amerikai katonát küld Lengyelországba Közös nyilatkozatot írtak erről alá a Fehér Házban.
Csodálatos” levelet kapott Trump Észak-Koreából Az amerikai elnök azt is mondta, nagyon meleg hangú" levelet küldött neki Kim Dzsongun.
Bővül az amerikai katonai jelenlét Lengyelországban Mennyiségében és minőségében is bővül az amerikai katonai jelenlét Lengyelországban, a védelmi tárcák erről szóló politikai megállapodását szerdán Washingtonban írja alá Donald Trump amerikai és A...
A Fehér Ház próbálta akadályozni, hogy egy kormányzati elemző egy kongresszusi bizottság előtt a klímatudományról beszéljen Mert a tudománya nem állt összhangban a Trump-kormány nézeteivel.
Tőzsdei összeomlás és a Huawei sztori - Videó A mostani tőzsdei visszaesést Trump kereskedelmi háborújának újabb fejezete hozta el, bár egy masszív négy hónapos hegymenet után ez amúgy is aktuális volt. A kisbefektetőkben erős hajlam bujkál,...