Óriási naperőművet adtak át Pakson

A naperőmű 8500 háztartás, több mint 20 ezer ember villamosenergia-ellátását biztosítja. A beruházás 9 milliárdba került.

2019. március 5. 14:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Moszkvával tárgyalnak Vargáék, módosítani akarják Paks II. hitelszerződését A magyar fél állítólag azt akarja elérni, hogy csak akkortól kelljen elkezdeni törleszteni az orosz hitelt, ha az erőmű már áramot termel.

Pakson egész egyszerűen nem ismétlődhet meg Csernobil pokla Az HBO csernobili atomkatasztrófás sorozata miatt újra terítékre került, mennyire biztonságos az atomenergia.
Egyetemi képzés lesz az atomerőmű-építés ősztől A Paks II. Zrt. 100 hallgatónak kifizeti a képzés költségeit, a többieknek 250 ezer forint félévente.
Böde játszani akar, visszatér Paksra Böde játszani akar, visszatér Paksra hir magyar nb1 átigazolás Ferencváros Paks Böde Dániel panucci p, 06/07/2019 - 0...
Az úttestre zuhant egy ember az M6-oson Paks közelében Terelik a forgalmat.
Strache-botrány: Orbán felelősségét vizsgálnák Az ellenzéki pártok feltárnák a magyar szálakat. Irományukban felbukkan Pecina, az RTL Klub, Paks bővítése és azorosz kémbank is.

Lakatosüzemet létesít a West Hungária Bau Pakson Lakatosüzemet létesít a West Hungária Bau Kft. Pakson, az 1,8 milliárd forint értékű beruházást a magyar állam több mint 900 millió forinttal támogatja a nagyvállalati beruházási támogatási program...
Paks II.: Egyéves csúszás, egymilliárddal több bérkiadás és 53 milliós apanázs az igazgatóságnak 16 emberrel foglalkoztattak többet, és 1,1 milliárddal költöttek többet bérekre.
Edzőt vált a Honvéd, megvan Csertői utódja Pakson Szivics lesz a Paks új vezetőedzője.
Paksi Atomerőmű: leállt még egy blokk, már csak félgőzzel termel az erőmű Üzemi esemény történt Pakson: a hivatalos megfogalmazás szerint "terven felüli", vagyis korábban nem betervezett karbantartás kezdődött a Paksi Atomerőmű 3. blokkján 2019. május 23-án 12:22-től -...
Kalocsai laktanyában szállásolhatják el a Paks II beruházás dolgozóit Híd is épül emiatt.
Csertői Aurél öt és fél év után távozott Paksról Csertői Aurél öt és fél év után távozott Paksról hir magyar nb1 Paks Csertői Aurél panucci k, 05/21/2019 - 10:32 Csertői Aur...