A Fradi örökös bajnokának egy szerencsétlen sérülés miatt kellett távoznia

A 75 éves Rátkai László Varga Zoltán szobatársa és a Fradi első számú tartaléka volt.

2019. március 4. 13:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyert a Fradi, a Vidi és a Hali Nyert a Fradi, a Vidi és a Hali hir magyar nb1 top téma panucci szo, 04/13/2019 - 22:34 Dönte...

Kiderült, miért rakták ki Lanzafamét - reagált a Fradi A vezérigazgató szólalt meg az üggyel kapcsolatban!
Női kézi BL: otthon veszített az FTC, idegenben nyert a Győr A Fradi 3 gólos hátránnyal megy Rosztovba, a győriek egygólos előnnyel jöttek haza Dániából.
Sima meccsen nyert a Fradi Egy kupabúcsú mindig megrázkódtatás, még akkor is, ha már pusztán csak elméleti esély mutatkozott a továbbjutásra. Márpedig a hazai vereség után Fehérváron a négy közé jutásért nem várat tűzoltózeneka...
Himnusztörvény: a szlovák elnök azt kérte, olvassák már el a képviselők, mit szavaznak meg A magyar himnusz eléneklését is büntető törvényt egy volt Fradi-játékos javasolta.
Három helyen tört el a vidis Scsepovics arca Műteni kell, de még így is olcsón megúszta a találkozást a Fradi-kapus Dibusz fejével.

Magyar Kupa: parádés Honvéd, Dibusz-piros, Fradi-kiesés Kialakult az elődöntők mezőnye!
Történelmi magasságokban a Fradi Még sosem ért el ilyen sikert a jégkorongcsapat.
Ronaldinho 11-esét is kivédte Luiz Felipe Bravúros védéseket mutatott be a Fradi ellen a Kisvárda brazil kapusa, Luiz Felipe, nem rajta múlott, hogy végül a fővárosiak nyertek. A 34 éves focista a dél-amerikaiaknál az U17-estől kezdve valamen...
Példátlan bravúr a fociakadémiák országában: a Kisvárdában egyetlen egy magyar kezdett a Fradi ellen, de őt is lecserélték egy légiósra Nemzetközi Bajnokság.
Rangadónak indult, de a Győr és a Fradi is kiütötte ellenfelét Ez a két csapat még mindig kiemelkedik a női kézilabda NB I-ből.
Kézilabda: topcsapatba került a Fradi ásza A magyar válogatott üdvöskéje fényes jövő előtt áll.