Mesterházy Attilánál is lehet jelentéktelenebb egy MSZP-pártelnök

Hiába kapálóznak, egyre lejjebb süllyednek a szocialisták.

2019. március 5. 19:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Ujhelyi részletes válaszlevélben tette helyre Orbánék néppárti magyarázkodását Részletes válaszlevelet küldött az Európai Néppárt vezetőinek és a Fideszt vizsgáló néppárti Bölcsek Tanácsának az MSZP európai parlamenti képviselője.

Etikai eljárást akar a 15. kerületi MSZP a kanos férfiző és nyílt leveleket írogató Szanyi Tibor ellen Felháborítónak tartjuk Szanyi Tibor ámokfutását, nyílt leveleit, olvasható a határozatban.
Hír: Korózs: Hány család fölött lebeg a Damoklész kardja? Hány család fölött lebeg a Damoklész kardja? Milyen programjuk van arra, hogy legalább a gyermeket nevelő családok ne kerüljenek az utcára? kérdezte a kormánytól Korózs Lajos, az MSZP politikusa ked...
Szóval mégis a globális Soros-hálózat irányítja a magyar balliberális oldalt? S mivel Soros elengedte az MSZP-t, ezzel az MSZP története véget is ér.
Pesti Srácok: Az MSZP korrupciós ügyeiről is beszélt F. Attila A vállalkozót költségvetési csalás miatt ítélték el.
Elnökségi tag hagyta ott a soproni MSZP-t – A mai nappal, minden – országos és helyi – választott tisztségemről lemondva, kilépek az MSZP-ből! – írta Facebook-oldalán Póczik Roland, a Magyar Szocialista Párt sopron...

Borkai Zsolt áttolta: A győriek pénzéből költenek Orbán házi szabadegyetemére A győriek (köz)pénzéből költenek a Fidesz bevett rendezvényének számító Bálványosi Nyári Szabadegyetemre, a közgyűlés erre már rá is bólintott. Borkai Zsolt polgármester javaslatát a szocialistákon k...
Van kiktől tanulnia Kálmán Olgának Az MSZP, a Fidesz-KDNP és az LMP körül is bukkantak már fel tévés-rádiós celebek.
A 444 a Kúrián is megnyerte a parkolási pert a ferencvárosi önkormányzat ellen A bíróság a sorszám nélküli parkolójegyek és az MSZP-Fidesz összefogásról szóló anyagainkról döntött. A javunkra.
A DK-ra és a Momentumra cserélheti le az MSZP-t a Soros-hálózat A volt MSZP-s kommunikációs tanácsadó szerint Soros irányít a balliberális oldalon.
Szanyi az MSZP-ről: Ez így csak egy degenerálódó belterjes klub Az MSZP hétvégi választmányi ülése után párton belüli nyílt levélben, szisztematikusan ment neki a volt EP-képviselő a szocialisták politikájának. Új politikai mozgalmat indít, és pártelnökké választ...
Ujhelyi felhívta Jávor Benedeket, a segítségét kérte Ujhelyi Istváné lett az MSZP-Párbeszéd egyetlen EP-madátuma. Szeretne majd zöld témákat is vinni Brüsszelben, ezért Jávor Benedek segítségét kéri.