Megtalálhatták a két eltűnt európai hegymászó holttestét Pakisztánban

A két hegymászó tizenegy napja tűnt el.

2019. március 7. 16:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pakisztán szabadon engedett száz indiai foglyot Jelenleg 347 pakisztáni van indiai börtönökben, míg Pakisztán 537 indiait tart fogva.

India katonai támadásra készül Pakisztán értesülései szerint Pakisztán bekérette az indiai diplomáciai képviselet helyettes vezetőjét.
Pakisztánban a tevéket versenyeztetik súlyemelésben A legerősebb teve 1800 kg-mal tudott deadliftelni.
Pakisztánban erősítene a Mol A Mol érdeklődik a pakisztáni tevékenységének bővítése iránt a TAL és a Margala blokkokban - írta a Világgazdaság. Ezt Berislav Gaso, a Mol kutatás-termelési üzletágának igazgatója mondta azután,...

Pakisztánban halálos ítélet vár egy fogyatékos keresztényre az iszlám megsértéséért A 200 milliós Pakisztán 4 milliós keresztény kisebbségének életét nagyon szigorú iszlám törvények teszik életveszélyessé. A statisztikai adatok szerint a világon az ötödik legtöbb keresztényellenes ít...
Pakisztáni diákok kaphatnak ösztöndíjat, ha orvosnak tanulnak Pakisztán egészségügyi miniszterének ajánlotta fel az magyar nagykövet, hogy ötszáz diáknak ösztöndíjat biztosítanak, főként, ha orvosnak, ápolónak tanulnak Magyarországon.
Egy muszlim országban iszlámellenesnek minősítették a nőnapi felvonulásokat Iszlámellenesnek minősítette Pakisztán északnyugati tartományának törvényhozása a nemzetközi nőnap alkalmából az ország több nagyvárosában megrendezett felvonulást - jelentették pakisztáni sajtóforrás...
Macron, May, Trump és Erzsébet királynő is együttérzését fejezte ki az új-zélandi tömegmészárlás után A 49 ember halálát okozó támadásról Pakisztán miniszterelnöke azt mondta: a terrorizmusnak nincs vallása. Már Iszlámábádban és Isztambulban is tüntettek a merénylet miatt.
Újjáéledtek az India és Pakisztán közötti diplomáciai kapcsolatok A múlt hónapban elkövetett kasmíri robbantás után feszült helyzet alakult ki.