A Chelsea könnyedén verte a Kádár nélküli Dinamót az EL-ben

A mérkőzés hőse Willian volt, aki tökéletesen lemásolta a Kijevnek 2015-ben lőtt gólját.

2019. március 7. 23:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Öt évvel megúszhatja a Wikileaks alapítója Azért emeltek vádat Julian Assange ellen, mert együttműködött Chelsea Manninggel titkosított dokumentumok kiszivárogtatásában.

Európa-liga - Londonban a Napoli, Prágában a Chelsea A csütörtök esti első mérkőzésekkel elkezdődnek a labdarúgó Európa-liga negyeddöntős párharcai, melyek közül kiemelkedik az előzetesen a végső győzelemre is esélyesnek tartott Arsenal és Napoli lo...
100 millió font? Annyiért túl olcsó Hazard A Chelsea kész lemondani legjobbjáról, ha az a Realt akarja, de nem aprópénzért.
Jó az öreg a háznál az Everton az Arsenalt is legyőzte A Chelsea után egy másik londoni csapatot is nehéz helyzetbe hoztak a liverpooliak a BL-helyekért való harcban.
Megállapodás született Hazardról? Megállapodás született Hazardról? hir spanyol átigazolás Real Madrid Chelsea Eden Hazard top téma panucci p, 04/05/20...
Hazard pazar góllal lépett közelebb a Realhoz A Chelsea-támadó góljánál is meggyőzőbbek a PL-mutatói. Pengés gólokkal nyert a Chelsea.

Győzelemmel avatta fel az új stadiont a Tottenham, élen a City, nyert a Chelsea Győzelemmel avatta fel az új stadiont a Tottenham, élen a City, nyert a Chelsea hir angol Tottenham Chelsea Manchester City panucci cs, ...
Szájba rúgtak minket, és megúszták a gyilkosságot A Cardiff-edző megállta, hogy elküldje a fenébe a Chelsea elleni meccsük bíróit. Utána fakadt ki.
Teljes röhej a videóbíró nélküli Premier League Akkora lesgólt kapott meg a Chelsea, hogy a Holdról is látszott. Az utolsó 5 percben bukott a Cardiff.
Akit 18 évesen küldtek a halálba Kádár hóhérai: Mansfeld Péter Legyenek valódi példaképeink! 7. rész.
Callum Hudson-Odoi megtartásán munkálkodik a Chelsea  Százezer fontos heti fizetéssel marasztalná a már az angol felnőttválogatottban is bemutatkozó fiatal csillagát a Kékek vezetősége.
Higuaín végzett az argentin válogatottal A Chelsea csatára szerint sokan örülhetnek, hogy nem játszik többet a válogatottban.