Gulyás: Esterházy János kiállt Közép-Európa népeinek összefogásáért

Közép-Európában szükségünk van egymásra.

2019. március 9. 14:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lerakták Közép-Európa legnagyobb naperőművének alapkövét Kaposváron! A China National Machinery Import&Export (CMC) kínai nagyvállalat 100 megawatt teljesítményű naperőműve várhatóan ez év decemberére készül el.

Közép-Európa legnagyobb naperőművét építik fel a kínaiak Kaposváron 32 milliárd forintból, de a cég ennek tízszeresét is elköltheti nálunk a következő években.
Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb muzeális eseménye a Múzeumok Éjszakája Országszerte mintegy 400 intézmény várja a közönséget csaknem 2000 programmal június 22-én, a 17. Múzeumok éjszakáján, melynek fővárosa Szombathely lesz.
Alsóbodokon misézett Bartal Károly Tamás jászói apát Különleges karizmával megáldott lelkiatya látogatott szerdán az alsóbodoki Esterházy János Zarándoközpont Szent Kereszt Felmagasztalása kápolnájába, hogy megtartsa a már rendszeres havi istentiszt...
Közép-Európa csúcsán a magyar sakkcsapat Remekelt a "B" válogatott.
Pünkösd - Kozma Imre atya az ünnep üzenetéről Pünkösd ünnepén különösen oda kell figyelni a békére Európában - mondta Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke vasárnap az M...

Csak a jövedelmek kisebbek az áram- és gázáraknál Magyarországon Továbbra is Magyarországon az egyik legalacsonyabbak a lakossági energiaárak Európában, a jövedelmekhez képest azonban már nem ilyen rózsás a kép. A budapesti lakossági áramfogyasztók fizetik a...
Mikor lesz háború Európában? DobrevOrbán-vita volt Európáról A DK politikusa nem a kormányfővel, hanem a Miniszterelnökség államtitkárával vitatkozott. Legalább abban kiegyeztek, hogy a másik szélsőséges.
Európában próbálják elsózni az Ausztráliában megbukott Hisense OLED tévéket A vevők szerint az LG és a Sony OLED tévéi sokkal jobbak.
Veszteséges kezdés után nyereség Európában
Bajok vannak néhány Google-szolgáltatással Főleg Észak-Amerikában és Európában vannak gondok a Gmaillel és a Youtube-bal. Az Indexben például a Hangouts nem megy.
Megugrott a mumpszosok és kanyarósok száma Angliában, járványtól tartanak Európában Jelentősen megugrott a mumpsz- és kanyaróbetegek száma Angliában, a szakemberek az immunizálás fontosságára hívják fel a figyelmet. A helyzet Európa-szerte rejt magában veszélyeket.