Csalásokban vett részt Varga-Damm?

A jobbikos Varga-Damm Andrea közreműködésével tettek ki saját házából egy idős asszonyt. Az Echo Tv leleplezte, hogy a Jobbik országgyűlési képviselője több olyan adásvételi szerződést készített ügyvédként, amelyek hatalmas kárt okoztak a tulajdonosoknak. A lakásmaffia korábban sokakat teljesen kiforgatott a vagyonukból és elvesztették otthonukat .

2019. március 9. 19:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyöngyösi Márton megy Brüsszelbe, a Jobbiknak új frakcióvezetője lesz Gyöngyösi távozása átrendezi a párt vezetését. Varga-Damm Andrea jelezte, ő az egész pártvezetés helyében lemondott volna.

Cimitirul militar din Valea Uzului - Partid ungar de opoziţie: să se construiască o capelă catolică în cimitir! Budapesta, miercuri, 19 iulie 2019 (MTI) - Reprezentanţii Mişcării "Mi Hazánk" (Patria Noastră - un partid format din foşti membri ai formaţiunii politice de opoziţie Jobbik) au anunţat că v...
Teljes ellenzéki együttműködés Esztergomban A DK, a Momentum, az MSZP-P, a Jobbik, az LMP is beállt a független informatikai vállalkozó mögé.
Szúnyoginvázió és Tiborcz-adó a parlamentben Rétvári szerint a Jobbik halálos megbetegedésen viccelődött, Tállait megdöbbentette a szocialisták javaslata.
A Jobbik szerint a rendszerváltás előttire hasonlít a közoktatás Bírálták a jövő héten a Parlament elé kerülő közoktatási törvénycsomagot.
A Jobbik Magyar Érdemrenddel tüntetné ki a Hableány mentésében résztvevőket A tragédia ügyében parlamenti vizsgálóbizottság felállítását javasolják.

Győrben is közös polgármesterjelöltet indít az ellenzék Glázer Tímea lesz az, akit a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP is támogatni fog.
Jobbik: Puzsér már nem a jelöltünk A Jobbik részt vesz a főpolgármester-jelölti ellenzéki előválasztás szervezésében, és fontosnak tartja az intézményt. És tudomásul vették, hogy Puzsér Róbert önállóan, a pártok támogatása nélkül vesz...
Akadémiai szabadságot, egyetemi autonómiát követel a Jobbik A magyar akadémiai rendszer reformját szorgalmazta a Jobbik.
Leállítaná a munkaerőimportot a Jobbik Elutasították a kormány munkásszálló-építési programját.
Személycserét jelentett be a Jobbik A párt Jakab Péter szóvivőt javasolja frakcióvezetőnek.
Ősszel tisztújítást tart a Jobbik Az ellenzéki párt országos elnöksége nem tölti ki teljes mandátumát.