NB I - Pontokat vesztett Pakson a Vidi

A Paks hazai pályán döntetlent játszott szombaton a címvédő Vidivel a labdarúgó OTP Bank Liga 24

2019. március 9. 21:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Válogatottat igazolt a Paks Center poszton erősítésre volt szükségük.

Moszkvával tárgyalnak Vargáék, módosítani akarják Paks II. hitelszerződését A magyar fél állítólag azt akarja elérni, hogy csak akkortól kelljen elkezdeni törleszteni az orosz hitelt, ha az erőmű már áramot termel.
Nikolics: A Vidi az első, de nem az egyetlen opció Nincs rá garancia, hogy hazatér, jó ajánlat esetén maradna még egy-két évet külföldön.
Pakson egész egyszerűen nem ismétlődhet meg Csernobil pokla Az HBO csernobili atomkatasztrófás sorozata miatt újra terítékre került, mennyire biztonságos az atomenergia.
Egyetemi képzés lesz az atomerőmű-építés ősztől A Paks II. Zrt. 100 hallgatónak kifizeti a képzés költségeit, a többieknek 250 ezer forint félévente.
Böde játszani akar, visszatér Paksra Böde játszani akar, visszatér Paksra hir magyar nb1 átigazolás Ferencváros Paks Böde Dániel panucci p, 06/07/2019 - 0...

EB-selejtező: Több meccsük van a Vidi focistáinak, mint Messiéknek Szünet nélkül érkeztek a válogatottba a Magyar Kupa-győztes Vidi focistái, akik több mint félszáz meccset játszottak ebben a szezonban. Az Eb-selejtezőket mégis édes teherként élik meg.
Az úttestre zuhant egy ember az M6-oson Paks közelében Terelik a forgalmat.
Kikerült a Vidi védője a válogatott keretéből Ketten viszont érkeztek is.
Strache-botrány: Orbán felelősségét vizsgálnák Az ellenzéki pártok feltárnák a magyar szálakat. Irományukban felbukkan Pecina, az RTL Klub, Paks bővítése és azorosz kémbank is.
Lakatosüzemet létesít a West Hungária Bau Pakson Lakatosüzemet létesít a West Hungária Bau Kft. Pakson, az 1,8 milliárd forint értékű beruházást a magyar állam több mint 900 millió forinttal támogatja a nagyvállalati beruházási támogatási program...
Paks II.: Egyéves csúszás, egymilliárddal több bérkiadás és 53 milliós apanázs az igazgatóságnak 16 emberrel foglalkoztattak többet, és 1,1 milliárddal költöttek többet bérekre.