Kisokos az EP-választásokhoz

Új sorozatot indít a 888.hu. Célkeresztben az Európai Unió (EU) és a 2019-es európai parlamenti választások. Európai Unió története: avagy miből lett a cserebogár? Mik az erőviszonyok Brüsszelben? Kik lesznek a nagy kimaradók, kik az új arcok? Esélylatolgatások, kampányfigyelő - lesz itt minden, nem maradunk le semmiről.

2019. március 10. 16:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A migránskártyák megszüntetését fogja kezdeményezni a Fidesz az új Európai Parlamentben A Fidesz a magyar emberek akaratát képviseli Brüsszelben.

A brit külügyminiszter szerint simán újra lehetne tárgyalni a megállapodást Brüsszellel Mondjuk Brüsszel már többször jelezte, hogy szó sem lehet erről.
Törvényjavaslatot nyújtott be Szél Bernadett, hogy ne lehessen éheztetni a tranzitzónában A kormány szerint az ellenzéki politikusok csak kampányolni járnak a tranzitzónába, és Brüsszel a hibás.
Lemondott a moldáv kormány, közösen veheti át a hatalmat az oroszbarát és az Európa-párti ellenzék Végre valami, aminek Washingtonban, Brüsszelben és Moszkvában együtt tudnak örülni.
Ezt üzenik a magyarok Brüsszelnek A magyar kormány javaslata szerint az Európai Unió új, öt évre szóló stratégiai menetrendjének tartalmaznia kell a nemzeti hatáskörök megőrzését a migráció ügyében, a szuverenitás tiszteletben tartásá...
MTA: Ismét figyelmezteti a magyar kormányt az Európai Bizottság Megint felszólította a kormányt Brüsszel, hogy tartózkodjon a kutatási szabadság szűkítéséről. Az MTA nemsokára sajtótájékoztatót tart.

Még mindig ömlik hozzánk Brüsszel pénze, pedig szinte mindent elköltöttünk Szinte minden operatív program forrásait 100 százalék feletti mértékben kötötték már le, de még idén is odaítéltek 71 milliárd forintot. Hiába fogy ki a keret, még így is akadhat némi elkölthető pénz ...
Több mint 1 millió dollárt ért valakinek egy Tintin képregény borítóterve Annyit lehet tudni a kép hátteréről, hogy Brüsszelben került elő.
Hid­véghi el­mondta, mit lép Brüsszel­ben a Fi­desz A Fi­desz dön­tése lesz, hogy az Eu­ró­pai Nép­párt­ban látja a leg­ha­té­ko­nyabb­nak po­li­ti­kája kép­vi­se­le­tét vagy más ke­re­tek kö­zött.
Magyar Nemzet: Egyre többen jutnak migránskártyához Brüsszel még mindig bevándorlók tízezreinek osztogatja a névtelen bankkártyákat.
Szlovénia elítéli a magyar kormány Twitter-oldalára posztolt Trianon térképet Ljubjana szerint a kép "nem járul hozzá az Európai Unió értékeinek megerősítéséhez, és a jószomszédi viszonyhoz."
Ellenzéki kerekasztal alakulhat Brüsszelben Jogállamiság, sajtószabadság, a korrupció elleni határozott fellépés - ezeken a területen működnének együtt az ellenzéki magyar EP-képviselők.