Trócsányi megpróbálta megmagyarázni a németeknek a Soros-Juncker-kampányt

Az igazságügyi miniszter szerint a junckeres plakátok valójában nem is Junckert támadják.

2019. március 10. 23:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jean-Claude Juncker az Európai Bizottság után autót szeretne vezetni A 64 éves politikus már tíz éve nem ült volán mögé. Lejárt a jogsija.

Juncker: Az olasz kormány egyelőre nem veszélyezteti Európa pénzügyi stabilitását Azonban az ország éveken át túlzottdeficit-eljárás alatt állhat.
Juncker támogatja Horvátország schengeni csatlakozását Horvátország felkészült az Európai Árfolyam-mechanizmusba (ERM) történő belépésbe és a schengeni övezethez való csatlakozásra - hangsúlyozta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke p...
Juncker: Az EU-nak meg kell kezdenie a csatlakozási tárgyalásokat Észak-Macedóniával Észak-Macedónia eredményeivel eleget tett az EU elvárásainak.
Manipulált képpel akarta Bayer bebizonyítani, hogy Juncker szájon csókolt egy férfit Az eredeti képen egy egészen más politikus kap tőle nem száj- hanem homlokpuszit.
Juncker: Naponta legalább egyszer én is euroszkeptikus leszek De szerinte ez nem egyenlő az Európa-ellenességgel.

Timmermans Munkáspártja csodát tett Hollandiában Wilders pártja kiesik az EP-ből, nagyot zuhant Juncker pártja Luxemburgban.
Csúcsjelölteket küldtek harcba Juncker helyéért Így dől el az EP-választás után, hogy ki lesz a legbefolyásosabb az Európai Unióban.
Juncker: A magyar kormány alaptalan összeesküvés-elméletekkel kampányol Az Európai Bizottság elnöke még az EP-választás előtt üzent arról, hogy ki ássa alá a közös európai értékek és érdekek védelmét.
Juncker: Theresa May bátor nő, de lemondása nem változtat semmin Megy tovább a Brexit folyamata, ahogy eddig.
Juncker szerint a bevándorlásellenesek hazájukba szerelmes hülyék Egy CNN-nek adott interjújában jött rá az őszinteségi roham az isiászos politikusra.
Ostoba nacionalistákról beszélt Juncker Szerinte a negatív erőket könnyebb mozgósítani, ezért sikeresebbek az EU-ellenesek.