Félszáz dzsihadistával végeztek Egyiptomban

A hivatalos jelentések szerint több tucat iszlamistával végeztek az egyiptomi biztonsági erők az elmúlt napokban.

2019. március 11. 12:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Menekülttömeg Egyiptomban Az ENSZ menekültügyi főbiztossága szerint jelenleg 221 ezer menekült él Egyiptomban

A leghosszabb böjti vacsoraasztallal állítana fel Guiness rekordot Egyiptom Becslések szerint hétezren fogyasztották el az iftár-lakomát.
Az ókori egyiptomiak is szerették a görögdinnyét Új vizsgálatok szerint már mintegy 3500 évvel ezelőtt is fogyasztottak Egyiptomban a nyári hónapokban egy, a mai görögdinnyéhez egészen hasonló gyümölcsfajtát.

Szabadon engedik az al-Dzsazíra évekkel ezelőtt bebörtönzött producerét Egyiptomban Mahmúd Huszeint 2016-ban tartóztatták le.
Bombát robbantottak Egyiptomban a piramisok mellett A pokolgép egy turistabuszt is eltalált, eddig 16 sérültről számoltak be a híradások.
Korántsem csak pozitív hozadéka volt az Asszuáni-gát megépítésének 55 éve, 1964. május 16-án adták át Egyiptomban a Níluson épült Asszuáni-gát első szakaszát. A gigantikus beruházás kiküszöbölte a folyó ingadozásait, nagy területek öntözését tette lehetővé és áramot ...
Befejezetlen várra épített erődítményt találtak Egyiptomban Egyiptomi régészek egy katonai erőd maradványaira bukkantak a Sinai-félsziget északi részén, az erődöt a későkori I. Pszammetik (Kr.e 664-610) fáraó uralkodása idején építették - közölte hétfőn a régé...