Tíz éve volt a krach alja, megtáltosodtak a bankrészvények

Ma szépen emelkedtek a tőzsdék a legtöbb országban. Európában a bankrészvényeseket a két német óriás fúziójának lehetősége izgatta, az OTP is szépen húzott. Esik a Boeing a hétvégi repülőbaleset miatt. Tíz éve volt a Lehman-krach abszolút alja, azóta a BUX négyszereződött.

2019. március 11. 19:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszatérne a Boeing 737 Max, aggódnak a repülővel utazók A Global Business Travel Association felmérése szerint az üzleti útra repülő menedzserek több mint 80%-a aggódik, ha arról van szó, hogy a többször is baleset szenvedő Boeing 737 Max típusú repülővel....

Szándékosan elsüllyesztenek egy Boeing 747-est, víz alatti látványosság lesz belőle Különleges kalandparkot létesítenek Bahreinben, amelynek fő attrakciója egy elsüllyesztett Boeing 747-es lesz. A repülőt már a helyére úsztatták.
Nem tud szabadulni a Boeing az etióp légikatasztrófától Nagyot estek az elmúlt hónapokban a Boeing eladásai, mivel az egyik legfontosabb modelljét nem szállíthatja ki a megrendelőkhöz. Továbbra sem értékesíti a Boeing a 737 Max géptípust, azt,...
Év vége felé ismét repülhetnek a Boeing 737 MAX-ok Leghamarabb csak 2019 végén kaphat ismét zöld utat a hatóságoktól a 737 MAX, hogy repüljön erről maga a Boeing vezérigazgatója beszélt.
Gyorsan elfelejtik az emberek a Boeing halálos baleseteit A UBS elemzése szerint a Boeing 737 Max gépek két halálos balesete miatt kialakult stigma hamarosan el fog tűnni, alig lesz hatása a repülőgéppel utazók repülési szokásaira. A Boeing 737 Max...

Egymilliárd dolláros szerződéstől esik el a Boeing Azerbajdzsánban Nem bízik a katasztrófákat okozó 737 MAX-ban az AZAL légitársaság.
Egy hónap múlva repülhet a Boeing botrányos gépe Június végére megkaphatja az amerikai hatóságok engedélyét a Boeing 737 Max típusú gépe, melyet több végzetes baleset után vontak ki a forgalomból - értesült a Reuters. Ezzel akár már a nyári...
Bevallotta a Boeing, miért nem tudták megmenteni a pilóták a 737 MAX-ot és az utasok életét Kiderült, nem véletlenül nem sikerült a pilótáknak visszanyerniük a márciusban lezuhant Boeing 737 MAX típusú repülőgép felett az irányítást.
Kiszivárgott, mit találtak a lezuhant Boeing 737 MAX 8 feketedobozában Újabb információ látott napvilágot arról, miért zuhanhatott le márciusban az etióp légitársaság egyik Boeing 737 MAX 8-as gépe.
Van egy kis baj a Boeing 737 Max szimulátoraival: nem mindig működnek Ezeken a szimulátorokon gyakorolhatnák be a pilóták, hogyan menthetnék meg a gépüket a lezuhanástól, ha elromlik a robotpilóta. Már ha a szimulátor képes lenne szimulálni ezt.