Sargentiniéket élteti a Hamász

Youtube-csatornájukon közölt videóban méltatta egy Hamászhoz köthető palesztin propagandaszervezet a holland Zöld Baloldalt. Ez az a párt, amelynek tagja Judith Sargentini is, a magyarellenes Soros-Sargentini-jelentés összeállítója. Számos zsidó orgánum és szervezet felhívta a figyelmet a Zöld Baloldal Hamász-méltató nézeteinek .

2019. március 11. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Izrael és a Hamász féléves tűzszünetről állapodott meg Csak kölcsönös egyezség jött létre.

Friss hírek
Döbbenet, mit teszünk az online rendelt ruhákkal, mielőtt visszaküldjük őket Durva, mire jöttek rá egy vizsgálat során.
Őrült, vicces és csodás kalapcsodák a királynő lóversenyéről Idén is elképesztő fejdíszekben mulatoztak az angol arisztokrácia hölgyei
45 percig melegítette a mikróban a vacsorát, aztán beperelte az áruházat, mert megégette az étel a száját Az Angliában élő Kylie Jarman feltehetőleg soha életében nem használt mikrohullámú sütőt, így történhetett meg vele a különös incidens. A 20 éves norfolki lány ugyanis egy félig elkészített ételt vásárolt az egyik áruházban, majd hazaérve betette a vacsoráját több mint háromnegyed órára a mikróba, ahogyan ő azt a használati utasításban olvasta.
Luxus ízek: Ezek voltak az elmúlt 100 év legdrágább ételei Nem a békacomb a legfurcsább.
Csoda: a hároméves már a vízfelszínen lebegett, amikor hős idegenek utána vetették magukat - videó Egy kínai kisvárost kettészelő folyóban egy gyermeket látott meg lebegni a víz tetején egy csapatnyi ember 2019. június 13-án. A kislány édesanyja kétségbeesve kiabált a partról segítségét, mert ő nem tudott úszni. Két férfi azonnal a mozdulatlan utóbb kiderült hároméves gyermek után ugrott, és kihúzta őt a partra.
Diana hercegnő unokahúga megint álomszép volt A lóversenyről az előkelőség sem hiányozhatott

Izrael és a Hamász féléves tűzszünetről állapodott meg Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász radikális iszlamista szervezet megállapodásra jutott egy féléves tűzszünetről - jelentette az izraeli tizenkettes kereskedelmi tévécsatorna esti híradása hé...

Top hírek:
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.
Kényelmes nyári cipők, amikben nem fog fájni a lábad - Nőies, divatos darabok 10 ezer forint alatt Olyan vékony, nyári lábbeliket mutatunk, melyekben akár az egész várost bejárhatod sebek és lábfájdalom nélkül.
A metróból vitték el a mentők Zana Józsefet A mozgólépcsőről zúgott le a nyolcvan­éves művész, aki nem sokáig bírta a bezártságot, saját felelôsségére hazament a kórházból.
Katalin hercegné átlátszó csipkeruhában - Ő volt a legszebb Ascotban Álomszép ruhát viselt Ascotban a cambridge-i hercegné.
Idáig titkolta: Eljegyezték Dancs Annamarit Karácsonykor került sor a lánykérésre.
Meghan hercegné végre nyilatkozott az esküvőjükről Kíváncsi vagy, mit mesélt a Nagy Napról?