Sargentiniéket élteti a Hamász

Youtube-csatornájukon közölt videóban méltatta egy Hamászhoz köthető palesztin propagandaszervezet a holland Zöld Baloldalt. Ez az a párt, amelynek tagja Judith Sargentini is, a magyarellenes Soros-Sargentini-jelentés összeállítója. Számos zsidó orgánum és szervezet felhívta a figyelmet a Zöld Baloldal Hamász-méltató nézeteinek .

2019. március 11. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csapást mért az izraeli hadsereg a Hamász célpontjaira Válaszként arra, hogy a területről előzőleg ismét rakétával támadtak izraeli területet.

Izrael légicsapásokkal válaszolt a hétfői rakétatámadásra A Hamász katonai hírszerzésének központja mellett a vezetőjük irodáját is lebombázták.
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.

Egykori Hamász-aktivista: Csak a beilleszkedésre vágyóknak van helyük A muszlim társadalmaknak törvényen kívül kell helyezni az erőszakot.
Menczer: Sargentini semmit nem tud Magyarországról Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár egy videóban reagált Judith Sargentini 15 perces videóüzenetére.
A holland zöldek kampányeleme lett Orbán Viktor A visszavonuló Judith Sargentini meséli el egy kisfilmben, hogy a politika az értékek védelméről, és nem csak a hatalom megszerzéséről szól.
Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot Az Európai Bizottság első alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Erről szólt a legúj...