Így figurázta ki Kasza Tibi Cooky akcentusát

Cooky eredeti hazája Franciaország, így a rádiós elég erős francia akcentussal beszéli a magyar nyelvet. Természetesen meglovagolta ezt a tényt Kasza Tibi is, és humoros módon kiparodizálta kicsit Cookyt. Hogy a rádiós erre hogy reagált, az kisvideonkból kiderül.

2019. március 12. 23:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kasza Tibi visszatért a Youtube toplistára Amúgy az élen a szokásos nevek állnak, de az összérdeklődés visszaesett.

Vízben hűtik a testüket a magyar sztárok - fotók Az esős május után végre tombol a nyár, így nem meglepő, hogy hazai hírességeink is megkezdték az idei vakációt. Cooky egészen az óceánig repült a családjával, míg Dobó Kata vagy Mádai Vivi a magyar t...
Akik aggódtak, hogy nem elég nagy Cooky párjának a hasa, azok most megnyugodhatnak Melltartós fotó is készült a kismamáról.
Semmi pénzért nem hagynám ki! Curtis ott lesz a gyereke születésénél Cooky után itt egy újabb magyar férfihíresség, aki az apás szülés mellett áll ki. Sőt, Curtis már el is határozta születendő kisfia elkényeztetését.
Cooky nagy port kavaró kijelentést tett: Egy férfi legyen ott a szülésnél! Karcos véleményt fogalmazott meg férfitársairól Cooky, a rádiós. Szerinte az a minimum, hogy egy férfi megpróbál a vajúdó kedvese mellett lenni.
Azzal árulja az autóját VV Soma, hogy szexelt is benne Hírek kávé mellé! Mit kapott Fodor Zsóka a szülinapjára Schmuck Andortól? Mit vitt Jakupcsek Gabriella Caprira? Mit gondol Cooky az apás szülésről? Minden kiderül!

Cooky: Gusztustalan, ha egy férfi kint van a szülésnél A rádiós szerint az apukáknak is kötelessége jelen lenni a szülésnél.
A magyar műsorvezető 27 évvel fiatalabb párja kisfiút vár - Babapocakja szépen gömbölyödik Cooky és párja számára az a fontos, hogy második gyerekük egészséges legyen.
Halálos áldozatokat követeltek a viharok Svájcban és Franciaországban Franciaország egyik délkeleti megyéjét katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánították.
Három dzsihadistát és kilenc gyereküket kapta vissza Franciaország Törökország egy francia dzsihadistát, annak két élettársát és kilenc kiskorú gyereküket kedden átadta Franciaországnak - közölték francia igazságügyi források
Háztartások ezrei maradtak áram nélkül Franciaország nyugati partvidékén Szombat reggel feloldották a több térségre előző nap kiadott riasztást.
Macron köszönetet mondott a veteránoknak Franciaország felszabadításáért A normandiai partraszállás évfordulóján.