A lemmingek tömeges öngyilkosságát csak a Disney terjesztette el (és meg is valósította)

A legendás természetfilmben szerencsétlen állatokat mechanikusan dobálták a vízbe, pedig ők még csak vándorolni sem szoktak.

2019. március 14. 5:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jövő héttől a Disney uralja egyértelműen a mozis piacot Az egyesülés értelmében a Disney tulajdonában lesz a mozis piac majdnem egyharmada.

Hamarosan lezárul a Disney-Fox üzlet Hosszú út vezetett idáig, de már nem kell rá sokat várni, hogy pont kerüljön a Fox felvásárlásának végére.
Készül a Disney nukleáris fegyvere Csak a saját streamelőjéből lesznek elérhetőek a tartalmai.
Kultrovat #60 - Marvel Kapitány a Disney-filmek Han Solója A Kultrovat Podcast legújabb adásában spoileresen elemezzük ki a legújabb Marvel-filmet.
Bella Thorne az interneten keres új barátnőt - fotó Az egyre inkább pornósztárra hasonlító egykori Disney-tinisztár az Instagramon keresi új barátnőjét.
Mark Hamill szerint ziccereket hagyott ki a Disney a Star Wars-filmekkel Luke Skywalker megformálója nem először kritizálja az új epizódokat.

A Disney úgy készült, hogy a Ralph lezúzza a netet megnyeri az Oscart Előre ittak a medve bőrére. Fotó is készült az esetről.
Star Wars IX - bemutatkozott az új TIE Fighter? Egy új Disneyland és Walt Disney World látványosság magára vonzotta a Star Wars rajongók figyelmét.
Brutálisnak ígérkezik az új X-Men film, egy karaktert már biztosan kiírnak Megérkezett a Sötét Főnix új előzetese, mely minden bizonnyal az utolsó X-Men-film lesz a jelenlegi szereplőgárdával, miután a Bosszúállók-filmeket forgalmazó Disney felvásárolta a 20th Century Foxot....
Az Oscar-gálán új szpot debütált Az oroszlánkirály remake-hez - videó Újabb képsorokba pillanthatunk bele a Disney élőszereplős filmjéből.
A pedofíliavádak miatt a Fortnite fejlesztője és a Disney is felfüggeszti hirdetéseit a YouTube-on Egyre több hirdető pártol el a YouTube-tól, miután a videómegosztón új módszert alkalmazva zaklatják a fiatal feltöltőket pedofilok. A Nestlé, a Disney és a Fortnite fejlesztője is felfüggeszti reklá...
A Star Wars-karakterek is önálló sorozatot kapnak? A HNEntertainment értesülései szerint a Disney azt tervezi, hogy a már bejelentett két Star Wars-sorozat mellett további, karakterközpontú sorozatokat is készít majd a Disney+ streamingszolgáltatásra.