A lemmingek tömeges öngyilkosságát csak a Disney terjesztette el (és meg is valósította)

A legendás természetfilmben szerencsétlen állatokat mechanikusan dobálták a vízbe, pedig ők még csak vándorolni sem szoktak.

2019. március 14. 5:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Film készül a Disney-mesék főgonoszairól - Meglepő, ki lesz Szörnyella de Frász Filmvászonra kerülnek a tündérmesék legromlottabb antihősei.

A Disney a Trónok harca alkotóira bízta az új Star Wars-sagát Tökös gyerekek dolgoznak arrafelé: mi a Trónok harca utolsó évadát látva egy Űrgammák-remake-et sem bíznánk rájuk.
Reszkethet a Netflix, a Disney-é lett a Hulu is Tovább erősödik a világ legnagyobb médiacége.
Továbbra is a kasszasikerlista élén a Bosszúállók A Disney szuperhősfilmje harmadik hete nem mozdul a csúcsról.
Jön, jön, jön! Még három Star Wars film érkezését erősítette meg a Disney Sokak bánatára idén karácsonykor érkezik a Skywalkerek történetének utolsó Star Wars-mozija, amelyről már kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora címet fogja viselni. Ám a Disney legutóbbi bejelent...
2022-ig pihentetik a Star Wars-filmeket Közzétette a Disney, hogy milyen ütemezés szerint küldi mozikba az új filmjeit a következő években - beleértve a Fox alá tartozó címeket is. A Star Wars és az Avatar így évente váltják majd egymást.

7 film, ami érdekelhet 2019. májusában A jó idő közeledte se szegje kedvünk, hogy beüljünk a moziba néhány filmre, hiszen Pikachu és Godzilla is feltűnik a vásznon, valamint kapunk horrorfilmet, Disney kalandot és szerelmes filmet egyaránt...
Jégvarázs 2 - Te láttad már a magyar előzetest? Videó itt! Talán az egyik legjobban várt Disney film lesz 2019-ben a Jégvarázs 2, hiszen miközben a Broadwayn is bemutatott Jégvarázs musical folyamatos teltházzal fut, a Frozen 2 kapcsán már elkezdtek szivárog...
Borzasztóan nagyot kaszált a Bosszúállók: Végjáték Az előrejelzések egyértelművé tették, hogy a Bosszúállók: Végjáték letaszítja a trónról a Bosszúállók: Végtelen háborút, de erre az eredményre talán a Disney sem számított.
Tura még az idén rendbe teszi a Tiborczék kastélyához vezető utat Őszre elkészülhet az exkluzív rendezvényhelyszínné átépített kastély, ahogyan a szép új burkolat is a Park utcában. A turai gyerekek nagyon szeretik a Disney-kastélyt.
Walt Disney unokahúga őrületnek tartja, hogy mennyit keres a Disney vezérigazgatója Abigail Disney a 65 millió dolláros bónuszon akadt ki, szerinte ennek felét inkább szét kellett volna osztani a cég rengeteg, keveset kereső alkalmazottja között.
A Disney hamarosan újabb videojátékos céget vásárol fel A Disney az utóbbi években igen komolyan elkezdte megvetni a lábát a nyugati videojátékok világában, most úgy tűnik, az ázsiai piacra is szeretne betörni.