Dokumentumfilmet forgat közpénzből Szamuely Tiborról a Pesti Srácok főszerkesztője

Koltay Gábor pedig újabb dokumentumfilmet csinálhat Trianonról. Az NMHH döntött a történelmi dokumentumfilmes keret sorsáról, kommunistázós témával lehetett leginkább befutni.

2019. március 14. 11:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bocsánatot kért a Pesti Srácok újságírója Nagy Blankától Pilhál Tamás azt mondta, sajnálja, hogy megosztotta azt a fotót, és azt is, hogy ehhez egy viccesnek szánt, de bántó kommentet írt.

Szamuely Tibor a keleti fronton több magyar bakát is agyonlőtt, mert nem léptek be a Vörös Hadseregbe 1914 júniusában egy fiatal hírlapírót szállítanak a Rókus-kórházba veronálmérgezéssel. Az első hírek arról szólnak, hogy a fiatalember öngyilkos akart lenni a reménytelen szerelem miatt. Ő maga kevésb...
Pesti Srácok: Portik Tamás ki akart csikarni egy vallomást Gyárfás Tamástól, de hiába Nem állna meg a Fenyő-gyilkosság ügyében a felbujtás vádja a most kiszivárogtatott hangfelvétel alapján.
Pesti Srácok: Adótörvény megsértése miatt 12 napra bezárták Csárdi Antal zöldségesét A Fővám téri pavilont egyébként akkor adta bérbe másnak, amikor országgyűlési képviselő lett.
Rendőrök mentek a Pesti Srácok főszerkesztőjéért Huth Gergely szerint az ázsiai diktatúrák sokkal kiszámíthatóbbak.
A Pesti Srácok újságírója elégedetlen volt a Czeglédy-üggyel, Poltnak írt tanácsokat Füssy Angéla feldobta az ügyészségnek saját szocialista belső informátorát, hogy "eredményesebb" legyen a büntető eljárás.

A vörös diktatúra 133 napja Szamuely Tibor: "A vértől nem kell félni, a vér acél: erősíti a szívet, erősíti a proletáröklöt. Hatalmassá fog bennünket tenni a vér. A vér lesz az, ami az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki f...
Trianon-emlékmű: vita nélkül Elmaradt a vita a Trianon-emlékműről, így Trianonról is, állapítják meg szakértők az e heti HVG-ben.
A hatalmas Trianon-emlékmű Orbán Viktor zavarának állít örök emléket A héten nyilvánosságra kerültek a centenáriumi Trianon-emlékmű tervei, amelyek elég gigantikusak bizonyultak ahhoz, hogy első pillantásra senki se vegye észre a megrendelő valódi célját: úgy alkotni ...
Gerő András: Városok helyett magyar családokkal emlékezzünk Trianonra! Gerő András történész szerint a Trianon emlékhely létrehozása helyes, de a megvalósítás félrevisz, ezért más megoldást javasol. Vélemény.
Zsiday: még lehet 1-3 jó évünk Habár a kormányzati narratíva szerint Magyarországon egészen különleges (repkednek a "Trianon óta nem látott", "Mátyás király óta", stb. kifejezések) gazdasági növekedés zajlik, valójában a 2009-ben i...
Mesés Hetés, az elfeledett zalai végvidék Hol volt, hol nem volt a déli határnál: a szlovén oldalon virágzó családi gazdaságok, nálunk kihaló falvak. Száz évvel Trianon után a Muránál.