Dokumentumfilmet forgat közpénzből Szamuely Tiborról a Pesti Srácok főszerkesztője

Koltay Gábor pedig újabb dokumentumfilmet csinálhat Trianonról. Az NMHH döntött a történelmi dokumentumfilmes keret sorsáról, kommunistázós témával lehetett leginkább befutni.

2019. március 14. 11:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pesti Srácok: Az MSZP korrupciós ügyeiről is beszélt F. Attila A vállalkozót költségvetési csalás miatt ítélték el.

A DK az MTA-javaslat visszavonását és a miniszter távozását követeli Egy második szellemi Trianon fenyegeti az országot jelentette ki Arató Gergely.
Szlovénia elítéli a magyar kormány Twitter-oldalára posztolt Trianon térképet Ljubjana szerint a kép "nem járul hozzá az Európai Unió értékeinek megerősítéséhez, és a jószomszédi viszonyhoz."
Bauernek nem fáj Trianon, zsigerből gyűlöli a magyarokat A velünk élő SZDSZ!

Magyarországra menekültek Trianon árvái A cseh, román és szerb megszállás elől 420 ezer magyar menekült a maradék Magyarországra.
Trianon menekültjeiről állítottak össze adatbázist az MTA kutatói Több mint 15 ezer névből álló adatbázist publikált az MTA Lendület programjának Trianon 100 Kutatócsoportja Dékány Istvánnal, a Trianoni árvák című könyv szerzőjével együttműködve.
Academia Ungară a publicat o bază de date cu refugiaţii Trianonului Budapesta, vineri, 31 mai 2019 (MTI) - Grupul de cercetători Trianon 100 ai Academiei de Ştiinţă Ungare (MTA), în colaborare cu István Dékány, autorul cărţii Orfanii Trianonului a publicat, în cadrul ...
Bírságokról és kifogásoló bejelentésekről döntött a médiatanács Ezen a héten is ülésezett az NMHH.
Bekapcsolták Budapest első 5G bázisállomását A jövő hónapban az NMHH az 5G-re alkalmas frekvenciák értékesítési eljárását is megindítja.