Rákóczi-díjat kapott Marosvásárhelyen Szijjártó Péter

A külügyminiszter elmondta: a magyarságnak nemzeti identitásához, hitéhez ragaszkodó közösségként van jövője.

2019. március 14. 13:57

A cikk folytatása...Friss hírek
50 ezer eurós szobrot vert le egy hároméves Valószínűleg minden szülő egyik legszörnyűbb rémálma, ha elszabadul a gyereke, és összetör valamit. Hát, ez történt most Svájcban, ahol egy hároméves kisgyerek nem a konzerveket döntötte fel, és nem egy poharat tört össze, hanem levert egy 50 ezer eurós műtárgyat, egy legyet ábrázoló műanyagszobrot, aminek letört a szárnya.
Elárverezik Schumacher 2002-es világbajnok Ferrariját
Tavaly 224 ezer pedofil felvételt fogtak az interneten Magyar szervereken nagyon kevés illegális tartalmat találtak, Hollandia a legrosszabb.
Lady Gaga teljesen összetört - Mindenki őt hibáztatja Bradley és Irina szakításáért Az énekesnő állítja: nem tehet semmiről.
Öt autó ütközött az M1-esen Öt autó ütközött össze az M1-es autópályán Bicske közelében szerda délután.
Fucsovicsot megverte egy 37 éves spanyol A magyar teniszező rögtön az első körben kiesett a Queen's füvespályás tornán.

Top hírek:
Ceglédi tragédia: karambolt szenvedett a halálos gázoló szülője, ott, ahol a fia két éve leszaladt az útról Egyelőre nem tudni, ki okozta a hármas karambolt.
Berlinben 5 évre befagyaszthatják az albérletek árát A baloldali városvezetés meredek javaslattal állt elő.
Közel 3000 kiló szemetet szedtünk ki a Tisza-tóból 3 nap alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa, vagy inkább csak a jéghegy csúcsán ülő pingvin csőre
Halálos baleset volt az MO-son, egy osztrák Mercedes rohant bele egy álló szlovák teherautóba, aztán nekiütközött egy német autó utasainak Egy német férfi meghalt, a Mercedes utasai is megsérültek.
Világrekordot döntött több száz búvár vízalatti szemétszedésben
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.