A Google programozója 31 415 926 535 897 tizedesjegyig számolta ki a pí értékét

Emma Haruka Iawónak 121 napjába telt, hogy 9 billóval több tizedesjegyet számoljon ki a pí értékének, mint amit az eddigi rekord jelentett.

2019. március 14. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kilép a HTC az androidos piacról? Appokat mindenesetre töröltek Az unpublished, azaz a kiadatlan címke szerepel jó pár, korábban még teljes értékű HTC-alkalmazás neve mellett a Google alkalmazás-áruházában. El is indult a találgatás, hogy mi lehet a háttérben.

A Google szerint Budapest a legkeresettebb főváros A magyar főváros nevére a világhálón közel kétszer annyian kerestek rá az idén, mint egy évtizeddel ezelőtt.
Véletlenek egymás után? Már megint kikerült valami a Google-től Két héten belül immár másodszor szivárog ki valami a Google berkeiből, ezúttal a Pixel-telefonok egyik olcsóbb változatáról.
Szépen lassan kinyírja a Waze-t a Google A Google még 2013-ban vásárolta fel az autós navigációra kitalált térképszoftvert fejlesztő Waze-t, és azóta szépen lassan építi be a Waze alkalmazásának különböző feature-jeit a saját brand alatt...
Nem jut eszedbe egy film címe? A Google helyett itt keresd, hogy meg is találd Láttál egy szuper filmet, csak a címe nem ugrik be? Eláruljuk, hogyan találhatod meg egyszerűen.
A Google-től igazolt vezető kutatót az Apple Ian Goodfellow a gépi tanulás szakértője, a különleges projektekért fog felelni.

A mai diákok már nem éltek olyan világban, ahol nincs Google Egyértelmű, hogy meg kell reformálni az oktatást, csak senki nem tudja, hogyan.
Mégsem ad pénzt a Google az Origónak Több mint 15 milliót nyertek, de mégsem kapják majd meg.
Androidos? Jött egy jó hír A Google elkészítette a 2018-as évre vonatkozó átláthatósági jelentését, amiben összegezték, mennyivel lett biztonságosabb a Google Play.
Az ördög üzenetének tartják: Vészjósló jelet szúrt ki a Google Térkép A helyiek rettegnek.
Google Maps - most utazós Snake-et játszhatunk Április elsejére egy játékkal bővítette ki a Google a térképet.
Az Epic Games a Facebookkal és a Google-lel konkuráló közösségi platformot akar létrehozni A cég szerint a Fortnite alkalmas arra, hogy a jövőben közösségi hálóként is működjön, ami a puszta játékon felül össze is köti az embereket.