Este 7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

2019. március 14. 19:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Emilia Clarke azért utasította vissza a Szürke ötven árnyalata főszerepét, mert meztelenkedni kellett benne Elege volt, hogy csak meztelenkedős szerepeket kap a Trónok harca után.
Bolsonaro kapott egy fricskát az orrára A brazil képviselőház érvénytelenítette az elnök egyik intézkedését, győztek az őslakosok. Egyelőre.
Aki elszokik a munkától, abból nem lehet többé semmi, csak képviselő Mit takar a magyar jegybank valódi arca? Milyen mélyre jut még Palkovics miniszter az akadémiai vitában? Mit akart elérni az osztrák alkancellár, és mit remélhet még Orbán? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.
Raikkönen még mindig nem jegyezte meg a Racing Point nevét Parc Fermé: Raikkönen még mindig nem jegyezte meg a Racing Point nevét
Kaszkadőrt temetett maga alá a traktor Csak segíteni akart egy bajba jutott, sárban elakadt sírkövesen János, de jólelkűségével a saját halálos ítéletét írta alá. A lovasoktató férfira saját traktorja dőlt a temető mocsarában.
Csaknem háromszáz migránst mentettek ki Líbia partjai előtt A migránsokat átadták az illegális bevándorlást ellenőrző líbiai hatóságoknak.

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen