Bársonyosabb az ementáli, ha hip hopot hallgat

A kutatók Led Zeppelint és Mozartot is játszottak a sajtkorongoknak.

2019. március 14. 20:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Villa-Lobos, Mozart és Sztravinszkij műveit tűzik műsorra a Pannon Filharmonikusok Május 25-én tartják hangversenyüket.

Rajongók figyelem: igazi csemegével jelentkezik a Led Zeppelin Az ikonikus zenekar karrierjét a világhírű Bernard MacMahon rendező viszi vászonra.

Friss hírek
Videó: Felvette a kamera, ahogy raktárba csapódik egy F16-os repülőgép Miután múlt héten egy F16-os vadászgép csapódott egy raktárépületbe, jó néhány videó előkerült a balesetről.
Sokkoló képek: rengeteg műanyagszemetet szedtek ki egy Szicíliánál elpusztult ámbráscetből Az ámbráscetek akár 70 évig is elélnek, egy Olaszországnál partra sodort példánynak azonban mindössze 7-et sikerült. A kutatók úgy vélik: a tetemben talált rengeteg műanyag miatt pusztulhatott el.
Mit jelent a Huaweinek adott 90 napos haladék? Lesznek új telefonok? Az amerikai kormnyzat három hónapnyi haladékot adott a Huaweinek. Nézzük, mit jelent ez a vállalat és a felhasználók számára.
Az OTP-nél már megy az Apple Pay És hamarosan más bankoknál is bekapcsolják. Az Apple mobilfizetős rendszere 2014 óta működik a világban, Magyarországon eddig kellett rá várni. Már tízezernél is többen regisztráltak rá az OTP-nél.
A fák is érzik, hogy baj van, de kérdéses, meddig tudnak küzdeni a klímaváltozás ellen A korábbi adatokhoz képest sokkal több szén-dioxidot nyelnek a szárazföldi növények egy új kutatás szerint. A tudósok mindebből arra következtetnek, hogy az anyaföld is megérezte a klímaváltozást, és foggal-körömmel küzd ellene. A kérdés az: meddig képes rá.
Mi ez a furcsa szerkezet a Google főoldalán? És ki az a Willem Einthoven? Az orvostudomány és az orvostechnológia fejlődése kapcsán ezúttal Willem Einthoven előtt tiszteleg a Google.

Mozart városa tavasszal is tele van szépséggel: egy mesebeli csoda ilyenkor Salzburg Salzburg imádni való látnivalókkal várja a turistákat.
A dongó, a hattyú, a szerelmi halál és Kocsis Zoltán A zongoraátiratok egykor az egész zenei piacot letarolták, majd a 20. századra visszaszorultak és átalakult a jelentőségük. Kocsis Zoltánnak például semmilyen nehézséget nem okozott zongorára áttenni ...

Top hírek:
112 988 hacker érzékeny adatai kerültek ki a netre, börtön várhat rájuk Május 12-én egy rivális fórumra kerültek ki azoknak a felhasználóknak az e-mail-címei, jelszavai és IP-címei, akik szintén felhasználói adatok ellopásával "foglalkoznak".
Változás: mostantól ezt a weboldalt lesz jó megnyitnia, ha utazna valahova A Google számos remek szolgáltatással rendelkezik, és most már az utazni vágyóknak is kínál segítséget. Itt a Trips (magyarul: Utazások), amely egy több mint sokoldalú weboldal.
Kicsontozzák a Huaweit? Baljós dolgot közölt a Microsoft Nem csak a gyártó jövőbeni telefonjai kerülhetnek hátrányba a Huaweire most zúduló össztűz miatt. A kínai óriás windowsos laptopokat is készít, ezeknek szintén kérdéses a sorsa.
Öt percben elmondjuk, mi történik most a Huawei telefonokkal Alighanem az év technológiai hírét robbantotta a Reuters vasárnap éjjel: a Google kihúzza a talajt a Huawei lába alól, s ezzel elveszik tőlük az Androidot. Megpróbáltunk válaszokat adni az eddig felmerült kérdésekre, és arra is, mi várható holnap.
Ugrik, szaltózik, épp csak nem ugat: mókás robotkutyát fejlesztettek A Stanford Egyetem fiatal kutatói olyan robotkutyát fejlesztettek, amely az ugatást leszámítva szinte mindenre képes, amire egy rendes négylábú.
Két kék bálnánál is többet nyom a világ legnagyobb súlya Egy washingtoni intézetben használják: a húsz darab fémkorong összesen 4,45 meganewton erőt képes kifejteni.