Settenkedő hiúzt kapott le a vadkamera az Aggteleki Nemzeti Parkban

Erdőben settenkedik, kidőlt fán lopakodik, vigyázva ólálkodik.

2019. március 15. 8:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Bűnös osztrák pénzt mostak magyar bankokban Több mint félmillió euró legalizálásában vett részt a magyar banki alkalmazott.
LMP-sek szerint a szocialisták sajtófotósa leszedegette Vágó Gábor plakátjait Erről fotójuk is van.
Több mint hárommilliárd hamis fiókot törölt a Facebook Kétszer annyi hamis oldalt távolított el a közösségi oldal.
A saját szülinapján tarolták le teljesen a román nárciszmezőt
Fényes csatát nyert a makedón félisten A Granikosz folyón való átkelésért Nagy Sándor csaknem az életével fizetett. De győzött.
Most érdemes panziót nyitni a Dunakanyarban Akár 300 milliós támogatást is kaphatnak a szállásadók.

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen