Palvin Barbara lett a Victoria's Secret első magyar angyala

Claudia Schiffer és Tyra Banks nyomdokaiban jár.

2019. március 14. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatályba lépett az aktív eutanáziát lehetővé tevő törvény az ausztráliai Victoria államban A másfél évvel ezelőtt megalkotott törvény.

Mel B csalódott Victoria Beckhamben Egyetlen dolog bántja csak a Spice Girls turnéja kapcsán.
Palvin Barbara évfordulót ünnepel Egyéves évfordulóját ünnepli szerelmével, Dylan Sprouse-szal.
Druidstone: The Secret of the Menhir Forest teszt Új alkotással rukkoltak elő a Legend of Grimrock volt fejlesztői. Jelentjük, az izometrikus szerepjátékot kivégeztük, és tetszett, amit találtunk: meseszerű hangulat és jól eltalált kihívások vártak r...
Palvin Barbara és Dylan Sprouse nem is passzolhatna jobban egymáshoz A pár egy divatbemutatóra öltözött össze.
Ő volt a Dallas gyönyörű Pamelája - A 69 éves Victoria Principal még mindig csodaszép A Pamela Ewingot alakító színésznő közel a hetvenhez is remek formában van.

Palvin Barbara azt mondja, ilyen a tökéletes smink, ki vitatkozna vele?
Háromgyerekes, tanárként dolgozó anyuka belehalt, amikor lenyelt egy tasak kokaint, hogy Angliából Dubajba csempéssze A 42 éves Victoria Buchanan nyaralni ment Angliába, ahol született, mert egyébként Dubajban dolgozik tanárként, és ott is él a családjával. Ha már kikapcsolódni érkezett, vett 250 font értékben kok...
Victoria Beckham családi fotójáról beszél ma mindenki  Látszólag tényleg nincs tökéletesebb család.
Palvin Barbi drasztikusan megváltoztatta a külsejét - Új frizuráján ámul az internet Palvin Barbara szexi, göndör fürtökkel hódít.
Eva Longoria Victoria Beckhamtől lesi el, hogyan legyen jó anyuka A színésznő gyönyörűnek tartja Victoria Beckham ruháit, akit azért is csodál, hogy mennyire jól meg tudja szervezni a családja életét.
Elmebetegségre hivatkoznak a manchesteri terrorista ügyében Június 12-én fog bíróság elé állni Mahdi Mohamud muszlim terrorista, aki három embert köztük egy rendőrt is késsel szúrt meg a manchesteri Victoria pályaudvaron szilveszter éjjel.