A TEK is nyomoz a christchurchi gyilkos ügyében

A Terrorelhárítási Központ szombaton közölte, együttműködik a pénteki új-zélandi terrorcselekmény elkövetőjével kapcsolatos vizsgálatokban az érintett országok partner szolgálataival Brenton Tarrant magyarországi utazási és tartózkodási körülményeinek teljes körű feltárása érdekében. A gyilkos az egész térséget bejárta, Magyarország, Románia és Bulgária mellett megfordult Boszniában, Horvátországban Szerbiában és Törökországban is.

2019. március 16. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Agrárállamtitkár: Magyarország természeti öröksége kincs A minisztérium több mint 30 millirád forintot különített el a nemzeti parki igazgatóságok természetvédelmi fejlesztéseire.

Accident naval pe Dunăre - Coreea de Sud iniţiază o cooperare mai strânsă cu Budapesta, Belgrad şi Bucureşti Seul, luni, 3 iunie 2019 (MTI / Yonhap) - Kang Kyung-wha, ministrul de externe sud-coreean, a promis luni în ţara sa că Seul se va angaja într-o cooperare mai strânsă cu Ungaria, Serbia şi România în ...
Először vásárolt amerikai LNG-t Bulgária Bulgária először vásárolt amerikai cseppfolyósított földgázt (LNG). Az összesen 140 millió köbméternyi cseppfolyósított földgáz első, 90 millió köbméteres szállítmánya már megérkezett az Athéntól...
Rétvári: A magyarok a Kárpát-medence legerősebb nemzete Magyarország számára véget ért a száz év magány, amely a trianoni békediktátummal kialakult.
Ferenc pápa szerint Románia az elmúlt három évtizedben nagyot lépett előre a demokrácia útján Az ország legnagyobb problémájának pedig az elvándorlást nevezte látogatása első napján.
Magyarországon előtört a szabadság a 20. század után Nagy siker és csodás látvány, ahogyan Magyarország újjáépült a 20. század után, és előtört a szabadság - jelentette ki Jordan Peterson kanadai politológus, pszichológus csütörtökön Budapesten, a Bra...

Törökország szerint elfogadhatatlan az Európai Bizottság éves értékelése Amellett, hogy az Európai Unió elismeri a Törökországra irányuló fenyegetéseket, úgy látszik, azok nagyságrendjét nem érti.
Magyarország bővíteni szeretné az EU-t Magyarországnak nemzetbiztonsági és nemzetgazdasági érdeke is az EU nyugat-balkáni irányú bővítése - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedd Pozsonyban. A magyar...
Orbán Viktor: Magyarország bizonyította, hogy európai nemzet Az emberek három dologgal bízták meg a Fidesz-KDNP-t.
Orbán: Korszakos győzelmet arattunk Orbán rövid beszédében azt mondta, Magyarország erős, mert a magyarok egységesek.
Negyvenmilliárd forintot fordít a kormány a nemzeti parkok fejlesztésére A fejlesztéseket hozzájárulnak Magyarország természeti értékeinek megőrzéséhez és megismertetéséhez.
Jobbik: A tét a migráció megállítása, az elvándorlás megakadályozása Gyöngyösi Márton a vasárnapi választás tétjének nevezte továbbá azt is, hogy nemzetközileg teljesen elszigetelődik-e Magyarország.