Már nem divat az eljegyzési gyűrű: Ilyet csináltatnak helyette a párok

Más módot találtak a szerelmük kinyilvánítására.

2019. március 17. 17:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Zacskóba tették a motoros lábát A gyors beavatkozás és a mtétek ellenére sem sikerült megmenteni annak a motorosnak a lábát, aki  Velencén szenvedett balesetet.
Rövidzárlat okozta a Notre-Dame tragédiáját A leégett párizsi katedrális felújítása évekig elhúzódhat, de az épület előtti téren ideiglenes fatemplom épül a hívőknek.
Az elmemegfigyelőből akart lelépni a Teréz körúti robbantó - Drón vitte volna a fegyvert és a lőszereket Döbbenetes információhoz jutott a Bors: fegyvert és lőszert kért egy levélben a húgától P. László. A Teréz körúti robbantót jelenleg a váci fegyházban őrzik, ahonnan esélye sincs megszökni. Éppen ezért azt tervelte ki, hogy amikor legközelebb átszállítják az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI), onnan kísérli meg a szökést.
Dráma Máriabesnyőn: Felnevelnék nagyszülei a fűben hagyott csecsemőt Kegyetlen Vértócsa megrendítő látványa jelzi Gödöllő-Má­ria­besnyőn azt a helyet, ahol M. Gabriella csütörtök délután megszülte, majd magára hagyta újszülött csecsemőjét. Az elhagyatott ösvényen haldokló picit még időben megmentették, a helybéli nőre pedig már kutyasétáltatás közben bukkantak a zsaruk.
Húsvéti hiedelmek! Balszerencsét hoz a mókus A szerelmet és a szerencsét is bevonzhatjuk, ha tartjuk a szokásokat, de jaj nekünk, ha rosszul csinálunk valamit: akár betegséget is hozhatunk a nyakunkra!
Szombati vendég Bánsági Ildikó: Szeretek egyedül élni A Nemzet Művésze csendesebb nyár elé néz, de pár napra szeretne eltűnni a tengerpartra két gyermekével. 

Top hírek:
Tilos ma mosnod, mert nagy szerencsétlenséget hozhat: 4 nagypénteki babona a régiektől A hústilalom csupán kis szelete a nagypénteket övező népi hiedelmeknek.
Tom Hanks felesége gyönyörű színésznő - Már 31 éve élnek boldog házasságban Tom Hanks 1988-ban vette feleségül Rita Wilsont.
Erdélyi Mónika látványosan lefogyott - 15 kilót adott le Erdélyi Mónikának sikerült tavaszra 15 kilót leadnia.
Mennyei citromtorta lágy krémmel töltve: puha, olajos piskótából készül A mascarponés, tejszínes krém és az édes piskóta jól kiegészítik egymást ebben az üdítő tortában.
Nemsokára jöhetnek az állóhelyek a fapados járatokon Olyan ülést fejlesztett ki egy cég, amibe nem beleül az ember, hanem csak eléáll. Így elég 58,5 centi hely egy embernek!
A vágóhídról mentették meg, most képeket fest: a művész malac elképesztő története A világ egyetlen festő malaca jótékonyságra használja tehetségét.