Szeged-Veszprém: edzői reakciók a parádés rangadóról

Felejthetetlen találkozó volt!

2019. március 17. 20:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sterbik Árpád: A védelmünk átjáróház volt, így nem lehet döntőt játszani! A Telekom Veszprém kapusa beszólt saját csapatának.

Őrületes mérkőzésen nyert Magyar Kupát a Szeged A hajrában visszakapaszkodott a Veszprém, de az egyenlítés már nem jött össze.
Sorozatban nyolcadszor is Veszprém-Szeged a döntőben A címvédő Telekom Veszprém 38-16-ra győzte le a RotaChrom Dabast, a MOL-Pick Szeged pedig 33-26-ra nyert a Balatonfüred ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében.
Kézilabda MK: a Veszprém huszonnyolcadszor vagy a Szeged hetedszer? Akár Bajnokok Ligája Final Four meccsnek is beillő finálét ígér a papírforma a hétvégi férfi kézilabda Magyar Kupában.
Visszatér a Veszprém a SEHA Ligába Két évig volt távol a magyar csapat, de az új lebonyolítással sikerült meggyőzni.
Az ortodox húsvét miatt hétköznap lesz a Szeged BL-negyeddöntője A Veszprém is hétköznap játszik, de sokkal prózaibb okok miatt. Közölték a férfi kézi-BL-negyeddöntők menetrendjét.

A Flensburggal játszik a Veszprém a kézi-BL-ben A németek is továbbjutottak, a magyarokkal negyeddöntőznek.
A Veszprém bejutott a férfi kézi BL negyeddöntőjébe A Veszprém kettős győzelemmel verte ki a portugál Sporting CP-t a Bajnokok Ligájából.
Piszkos ügyekről, politikáról szól a kirúgott Veszprém-edző könyve Vranjes falakba ütközött a kéziklubnál, az öregebb játékosok fúrták a csapatépítést.
Gyújtogatót fogott a hős polgárőr Rejtett figyelőszolgálatokat szervezett egy önkéntes tűzoltó-polgárőr, így derítette ki, ki gyújtogat rendszeresen Veszprém megye határában. Sokszor naponta kétszer is vonulniuk kellett a tűzoltóknak,...
Kézilabda Kiütéssel nyert a Veszprém A veszprémiek ezzel javítottak a legutóbbi szegedi vereségük után.
Új igazgatója van a Nemzeti Nyomozó Irodának Veszprém megyéből érkezik az új vezető.