Bakondi: Birodalomépítési elgondolások formálódnak

A főtanácsadó szerint nagyon komoly tétje van az EP-választásnak.

2019. március 17. 21:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Meghalt Köteles Erzsébet, olimpiai bajnok tornásznő Az 1956-os olimpián a kéziszercsapattal olimpiai bajnok Köteles 94 éves volt.
Ezért érdemes bekapcsolnod a tévét vasárnap este Ismét szuper filmekkel zárhatod le a hetet!
Elképesztő, mennyi lakás zúdul most a piacra Megnéztük, hogy mire lehet számítani a következő hónapokban, negyedévekben a budapesti újlakás-piacon. Az 500 projekt nagy része, ami mintegy 25 ezer lakás építését foglalja magába, már idén...
Frissítő záporok, zivatarok jöhetnek a jövő héten A maximumok 25-30 fok körül alakulnak.
Szabó Erika elárulta, mi a titka hibátlan alakjának A színésznő hamarosan visszatér a képernyőre, éppen ezért bomba formában van.
Spanyol uralom Katalóniában A MotoGP-ben Marc Márquez, a Moto2-ben Álex Márquez, a Moto3-ban pedig Marcos Ramírez hozta el a 25 pontot.

Top hírek:
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon
Alzheimer-kór vagy másféle demencia? Ezek a legfőbb különbségek Nemcsak az Alzheimer-kór károsíthatja az agyi folyamatokat.
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Közel egymilliárd volt a tét Kihúzták az ötös lottón nyerőszámait.
1. Tisza-tavi PET Kupa