Bakondi: Birodalomépítési elgondolások formálódnak

A főtanácsadó szerint nagyon komoly tétje van az EP-választásnak.

2019. március 17. 21:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni globális küzdelemben írta Orbán Viktor miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek a szigetországban húsvétvasárnap végrehajtott, sok áldozatot követelő robbantásos merényletek miatt küldött részvéttáviratában.
A Haladás kapusa is segít a Srí Lankán bajba jutottaknak Rendkívül súlyos terrortámadás történt Srí Lankán húsvétvasárnap: három templomot és három szállodát ért támadás. Legalább kétszáz ember meghalt a támadás során és hatszáz megsebesült. Az esemény sokakat megrázott, így a Haladás 18 éves kapusát, Kiss Ágoston Álmost, aki egyhavi jövedelmét ajánlotta fel a terrortámadás áldozatai családjának.
Valahol legbelül mindenki Konyhafőnök akar lenni Nemsokára indul az új évad, és mi is kipróbáltuk, milyen az, amikor ki kell vinni Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé elé a főztünk.
Állateledellel dobálták meg a macskákat mentő nőt Gyálon Brutális támadás áldozata lett egy állatvédő Gyálon, akit többször megütöttek és megdobálták állateledellel. A bűne mindössze annyi volt, hogy megetetett egy lesoványodott cicát.  Két nő támadta meg Gyálon a Magyar Macskavédő Alapítvány elnöknőjét, aki mindössze csak egy lesoványodott, beteges cicának szeretett volna segíteni.
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.04.22) Itt a Pénzcentrum 2019.04.22-i időjárásjelentése....
Halálos autóbaleset volt Nagydorognál A 63-as főútról tért le egy autó, a sofőr a helyszínen meghalt.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Szennyvíztározóba esett, és megfulladt egy 2 éves gyerek Taktaharkányban Családi házuk udvarán történt a tragédia.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Húsvét: Kicsit szeszélyes, de alapvetően meleg idő várható A hőmérséklet általában 20 és 24 fok közé emelkedik.