Ez a Netflix film lesz a Szex és New York modern változata

Ez lesz az új kedvenc filmed

2019. március 17. 14:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: A Netflix készíti a The Divison-filmet Ugyan egy ideje már kapható a The Division második része, de jó pár friss tartalom érkezik majd a játékhoz, így nem meglepő, hogy kapott néhány percet a mai E3-as előadáson. És végre a mozifilm kapcsá...

Se szex, se vér, se akció, mégis a Csernobil lett a világ kedvenc sorozata – de hogyan? Még el se ültek a Trónok harca zárása körüli hullámok, az HBO már megint újra a csúcson, ezt pedig egy csendes, nyomasztó, dokumentarista sorozatnak köszönheti.
Ezek a leggyakoribb problémák a hálószobában a szexterapeuta szerint A szakember szerint a jó szex a hálószobán kívül kezdődik.
Trump kivégeztette volna őket, kiderült, hogy végig ártatlanok voltak 1989-ben öt New York-i tinédzsert börtönöztek be egy kocogó nő megerőszakolásáért és összeveréséért. Egyikük 13 évet ült ártatlanul. A hírhedt sztoriról most Ava DuVernay készített nagy erejű minisoro...
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York - narratív vámpíros kaland érkezik PC-re és Switchre Egy harmadik Vampire: The Masquerade játék is készül a Bloodlines 2 és a Bigben Interactive saját projektje mellett.
Nem szárnyaltak a New York-i indexek Vegyes indexekkel indult a kereskedés hétfőn.

New York-i színészek 24 órás előadásban olvassák fel a Trump-kampánystáb orosz kapcsolatairól szóló jelentést
The Dark Crystal - lenyűgöző előzetest kapott a Netflix új sorozata Bábszereplőkkel és menő CGI-jal nyakon öntött kedvcsinálót kapott az 1982-as A sötét kristály előzménysorozata.
2050-re végleg eltűnhet a hagyományos szex Drámai változások történhetnek a nemi életünkben a következő 30 évben.
Három havi mélypont van New York-ban a piacokon
Szex, drogok, rock&roll - Elton John semmit nem titkol új filmjében A filmet korhatárossá kellett tenni.
Elton John nem szerette volna, ha kimaradnak a róla készült filmből a drogok és a szex Mint mondta, nem igazán élt 18-as karika alatti életet.