Öt helyet esett vissza Fucsovics a világranglistán

Babos Tímea is rontott, már csak a 105. a ranglistán.

2019. március 18. 10:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fucsovics Mártonnal erősített az MTK A jelenleg a világ 37. helyére rangsorolt teniszezőt igazolta le az MTK Budapest., Fucsovics Mártont tegnap a Budai Tenisz Centrumban aláírt a kék-fehérekhez. A klubelnök, Deutsch Tamás meg is jegyezt...

Fucsovics: Már nem csak egy kötelező meccs vagyok A magyar teniszező örül, hogy a legnagyobb klasszisok is komolyan veszik.
Fucsovics nem akar békülni a teniszszövetséggel Cáfolta a Magyar Nemzetben neki tulajdonított nyilatkozatot. A Davis-kupában viszont játszana.
Fucsovics Márton is beszállt az április átverésekbe A magyar teniszező Facebookján tréfálta meg a rajongóit.
Fucsovics bejelentette, hogy ismét francia edzőjével dolgozik együtt A legjobb magyar teniszező egyelőre a wimbledoni bajnokság végéig állapodott meg edzőjével.
Fucsovics párosban is kiesett a Miami Openen A 23-szoros GS-győztes Bryan testvérek egy óra alatt nyertek a tenisztorma első fordulójában.

Nagy meglepetés a miami tenisztornán Fucsovics is búcsúzott.
Fucsovics összeomlott, gémet sem nyert a döntő szettben 18 éves kanadai verte Miamiban, amióta kiemelt a nagy tornákon, nem jutott győzelem neki.
Miami tenisztorna - Kemény, fiatal ellenfelet kaphat Fucsovics Párosban sem lesz könnyű dolga.
Fucsovics és Federer közösen takarították le az edzőpályát Meg kellett dolgozni azért, hogy gyakorolhassanak kicsit.
Ez igen! Világsztárral edzett Fucsovics Márton A magyar teniszező a közösségi oldalán osztott meg egy fotót a felkészüléséről.
Rontott helyezésén Fucsovics De még így is előkelő helyen.