14 éves fiú rabolt ki egy másikat Győrben

Miután nem akarta odaadni a kívánt értékeit, a támadó ököllel ütötte áldozatát a buszmegállóban.

2019. március 18. 12:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Győrben is közös polgármesterjelöltet indít az ellenzék Glázer Tímea lesz az, akit a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP is támogatni fog.

Hét sérült egy balesetben az M1-es sztrádán A Győr felé vezető oldalon torlódásra számítsanak.
Rekorder teknőst szimatolt ki Rafi Veszettül ugatni kezdett valamit a bozótosban Rafi, a Győrben élő kutya. Amikor gazdája, Tánczos Roland megnézte, mi az, leesett az álla. Egy hatalmasra hízott, sárga fülű ékszerteknőst talált, ami va...
Öttonnás műemléket kapott Győrben a BL-győztes kézilabdacsapat Így tiszteleg a város a kimagasló eredmények előtt.
Könyves pavilonná alakítottak át egy telefonfülkét Győrben Közösségi könyves pavilonná alakítottak át egy használaton kívüli győri telefonfülkét, amely így már a nyomtatott könyveket és az olvasást népszerűsíti.
TEK-esek törték rá az ajtót egy élettársát bántalmazó férfira Győrben - videó A férfinál a bejelentés szerint lőfegyver is volt, a rendőrség a TEK segítségét kérte.

A Halott Pénz koncertje nyitja a nyári fesztiválszezont Győrben Augusztus végéig minden hétvégére kínálnak programokat a szervezők.
A Momentum, az új SZDSZ már el is indította az ellenzéki pártok közötti leszámolást A Momentum vezetője az EP-választás estéjén még arról papolt, hogy fő a szerénység, és nem kell újragondolni az ellenzéki pártok közötti együttműködést. Keddre viszont gyökeresen megváltozott Fekete-G...
Fekete-Győr: Valódi problémákra valódi megoldásokat adott a Momentum A Momentum a magyar egészségügy, oktatás, megélhetés pártja kell, hogy legyen.
Fekete-Győr: Alázatosnak kell maradni Kiálltak a Momentum vezetői a pulpitusra, és a párt vezetői beszédekben értékelték az eredményeket, egészen más hangulatban, mint tavaly április 8-án
41 MSZP-s műanyagtáblával érték tetten a fideszes aktivistákat Győrben hetek óta nyomtalanul eltűntek az ellenzéki plakátok, péntek éjjel a szocialisták fejtették meg a rejtélyt.
Hatalmas paradicsomtermesztő üvegházat adtak át Győrben félmilliárdos EU-pénzből Átadták pénteken Győrben a Greencoop Hungary Kft. összesen 2,5 milliárd forintból, ebből félmilliárd forintnyi EU-támogatásból, öt hektáron megvalósult, évente mintegy kétezer tonna paradicsomot...