14 éves fiú rabolt ki egy másikat Győrben

Miután nem akarta odaadni a kívánt értékeit, a támadó ököllel ütötte áldozatát a buszmegállóban.

2019. március 18. 12:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szabadságharcos szerzetesből vált a magyar régészet atyjává Rómer Flóris 204 éve, 1815. április 12-én született Pozsonyban Rómer Flóris régész, művészettörténész, akadémikus, nagyváradi kanonok. A tudós szerzetest ugyan évekre bebörtönözték a szabadságharcban való részvéte...

Óriási drogfogás, félnek a helyiek Óriási drogfogás a Győr-Moson-Sopron megyei Dörben. A rendőrség a TEK-kel közösen, keresőkutyákkal csapott le egy kábítószerkereskedő bandára. Egy 33 éves férfit és annak 28 éves bűntársát és egy fogy...
Tanítványai előtt verte meg a tesitanárt egy részeg Győrben A Győri Járásbíróság most hozott döntést a tanárverő ügyében.
Jogsi nélkül menekült rendőrök elől Hihetetlen autós üldözés volt Győrben. Egy 25 éves férfi menekült a rendőrök elől. Több, mint tíz kilométeren keresztül üldözték, amikor egy derékszögű kanyarban a nagy sebesség miatt az árokba hajtot...
Női kézi BL: otthon veszített az FTC, idegenben nyert a Győr A Fradi 3 gólos hátránnyal megy Rosztovba, a győriek egygólos előnnyel jöttek haza Dániából.
Tizenhárom toronyból áll a szélerőmű park Az Alteo csoport vásárolta Győr-Moson-Sopron megyében.

Fekete-Győr: Fokozódik a nyomás a Momentumon Ő a harmadik politikus, aki ellen eljárás indult. Szerinte attól még messze vannak, hogy bilincsben vigyék el őket, de nem látják a jövőt.
A Google autói újra Budapest, Székesfehérvár, Győr, Pécs, Szeged, Miskolc és Debrecen utcáin járnak Május végéig feltérképezik a hét várost.
Pofátlan szemetelők miatt forronganak Hatalmas szemétkupac lett egyetlen éjszaka alatt a Győr Moson Sopron megyei Tét és Koroncó között az út mellett, helyiek szerint teherautóval vihette oda valaki a rengeteg szemetet. Kerti műanyag csús...
Rangadónak indult, de a Győr és a Fradi is kiütötte ellenfelét Ez a két csapat még mindig kiemelkedik a női kézilabda NB I-ből.
Kosárlabda: Csúnyán lelépte ellenfelét a Győr Esélyt sem adtak.
12 autópálya-rendőrnek meghosszabbították a letartóztatását Győrben Fennáll a szökés veszélye. Hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsítják őket.