Hárommeccses eltiltást kaphat Ronaldo a BL-ben

Az Atlético Madrid ellen bemutatott obszcén gólöröme miatt indított vizsgálatot az UEFA.

2019. március 18. 12:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Futballtinédzserek Messi és Ronaldo nyomában Csapatnyi tizenévest szedtünk össze, akik nem hogy kivételes tehetségnek tűnnek, de legtöbbjük már meghatározó a klubjában. Van köztük egy magyar is.

Ronaldo edzője megrajzolta Köllő Babettet Dolcetti képeiből kiállítás nyílt Torinóban.
Allegri bízik benne, hogy Ronaldo az Ajax ellen már játszani fog Nem fáj az, tessék csak szaladgálni.
Elejtett néhány morzsát jövőjével kapcsolatban az Ajax sztárja Ronaldo ellen is pályára lépne.
Megint a 19 éves tinédzser mentette meg a Juventust Cristiano Ronaldo sérülés miatt nem játszott.
Ronaldo újra bombaformában a BL-ben Az Ajax a portugál sztár volt csapata ellen már továbbjutott, most a jelenlegi ellen tenné meg ugyanezt.

C. Ronaldo: Nyugi, rendben leszek Az Ajax ellen akar visszatérni a lesérült sztár.
Simán nyertek a franciák és az angolok, de Portugália két döntetlennel elég rosszul áll Otthon sem tudott győzni a címvédő, C. Ronaldo megsérült. Eb-selejtezők, hétfői játéknap.
Két szokatlan név a góllövőlista élmezőnyében A Bajnokok Ligájában megszakadhat Cristiano Ronaldo és Lionel Messi páratlan sorozata.
Ma őrizetbe vehetik a Portugáliának kiadott, Ronaldo szexbotrányát kirobbantó hackert Hiába kérte, hogy ne adja ki Magyarország, még pénteken bíróság elé áll Lisszabonban a hacker, aki feltárta a focivilág korrupciós ügyeit.
C. Ronaldo és a Juve idén messze elkerüli Amerikát A NY Times pedzegeti, hogy az erőszakvád miatt hagyja ki a portugál és klubja a szokásos túrát.
Még a héten kiadják a portugáloknak a Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiteregető hekkert A Fővárosi Ítélőtábla elutasította Pinto és védője fellebbezését.