Óriási meteorrobbanás nyomaira bukkant a NASA

Az oroszországi Cseljabinszk fölött hat évvel ezelőtt felrobbant meteorit óta a legnagyobb űrszikla égett el a közelmúltban a Bering-tenger fölött Kamcsatka félszigete közelében.

2019. március 18. 13:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Friss NASA-videó: Sosem látott égi fényjelenséget rögzítettek Mindenki erről a felvételről beszél.

Metánszivárgást észleltek a Marson A jelenséget először a NASA Curiosity marsjárója észlelte, majd ezt a vörös bolygó körül keringő európai űrszonda, a Mars Express is megerősítette.
Ritka marsi jelenségről közölt képeket a NASA Szerencsés volt a Curiosity, két napfogyatkozást is lencsevégre kapott.
A gleccserek olvadását vizsgálták a NASA kutatói Nemrégiben repülőgépes megfigyeléseket is végeztek, Alaszka gleccsereinek állapotát figyelték meg.
NASA: a műhold lelövése szörnyűség Az indiai akció több száz törmelékdarabot eredményezett, amelyek akár a Nemzetközi Űrállomásba is csapódhatnak.
Hamarosan indulhat a Marsra a NASA helikoptere Jól szerepelt a tesztrepüléseken a NASA Mars Helikoptere.

Új képeket közölt a NASA a Szaturnusz gyűrűi között lakó miniholdakról A Szaturnusz gyűrűi között keringő miniholdakról a Cassini űrszonda által szerzett információkat először mutatta be a NASA.
Elképesztő, mit fedezett fel a NASA: Még a tudósok sem akarják elhinni! Szenzációs eredmény.
Próbarepülések a NASA Mars-helikoptereivel Tesztrepüléseket hajtottak végre a 2020-ra tervezett Mars-utazás helikopterével az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szakemberei a NASA pasadeniai bolygókutató intézetében (JPL)
Semmittevésért fizet a NASA A kísérletben természetesen van egy csavar, ami miatt egyáltalán nem lesz könnyű dolguk az alanyoknak.
Csillagokat vizsgáltak, több száz Földhöz hasonló bolygójelöltet találtak kutatók A NASA TESS teleszkópja 2018 közepe óta vizsgálja az égboltot.
Elmarad a NASA első, kizárólag női űrsétája A NASA-nak nincs elegendő űrruhája.