Rubint Rella Dél-Koreába költözik a párjával

Megy az átigazolt Novothny Soma után.

2019. március 18. 13:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Ma már Prémium volt a tőzsdén a 4iG Prémium kategóriába kerültek a mai nappal a 4iG Nyrt. törzsrészvényei a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT).
Meghalt Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője 89 évet élt.
Gyerekkel is buli a VOLT Az idei soproni VOLT Fesztiválra a 12 éven aluliak számára a belépő csupán egy, a fesztiválról szóló rajz vagy festmény, és a szervezők minden lurkót lufival és vattacukorral várnak Sopronban június 26. és 29. között. Jövő szombaton a fesztivál túrán lehull a lepel arról, mi van a sztárok uralta nagyszínpadon és mögötte, milyen járgányokkal építik fel ezt a csodavilágot, és hogyan kommunikálnak egymással a szervezők ekkora területen, de ugyanezen a napon egy fergeteges családi Pompom partyn anyu, apu és a gyerekek együtt rophatják.
Egyre több ország birtokolna regionális harctéren is bevethető atomfegyvereket A kétpólusú világ felbomlása óta egyre precízebbek lettek az atomfegyverek, amelyek egyre kisebb területen képesek célba találni, és akár regionális harctéren is bevethetők.
Száznál is több migránst mentett ki a görög parti őrség az Égei-tengeren A migránsokat Leszbosz, Farmakoniszi és Számosz szigetek előtt mentették ki.
Dobogóval hálálná meg szurkolóinak a biztatást Kiss Norbert a Hungaroringen Második hétvégéjén Magyarországra érkezik a kamion Európa-bajnokság mezőnye. A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert hazai pályáján mindenképp szeretne dobogóra állni, hogy így köszönje meg szurkolóinak és támogatóinak az évek óta tartó töretlen bizalmat és biztatást. A német Tankpool24 csapat magyar versenyzője futamgyőzelemmel kezdte a FIA ETRC 2019-es évadát: Misanóban esős futamban állhatott a dobogó tetejére.

A Dél-Koreában futballozó magyar csatár az áldozatok előtt tisztelgett Novothny Soma nekik ajánlotta a gólját.

Top hírek:
Ceglédi tragédia: karambolt szenvedett a halálos gázoló szülője, ott, ahol a fia két éve leszaladt az útról Egyelőre nem tudni, ki okozta a hármas karambolt.
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.
Berlinben 5 évre befagyaszthatják az albérletek árát A baloldali városvezetés meredek javaslattal állt elő.
Közel 3000 kiló szemetet szedtünk ki a Tisza-tóból 3 nap alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa, vagy inkább csak a jéghegy csúcsán ülő pingvin csőre
Halálos baleset volt az MO-son, egy osztrák Mercedes rohant bele egy álló szlovák teherautóba, aztán nekiütközött egy német autó utasainak Egy német férfi meghalt, a Mercedes utasai is megsérültek.
Világrekordot döntött több száz búvár vízalatti szemétszedésben