Rubint Rella Dél-Koreába költözik a párjával

Megy az átigazolt Novothny Soma után.

2019. március 18. 13:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Váratlanul érte a lánykérés Rellát Rubint Rella kezét március elején kérte meg futballista vőlegénye, Novothny Soma. Már jegyespárként indultak el Dél-Koreába, ahol a fiú labdarúgókarrierjét folytatja. Eddig a lánykérés részleteiről ne...

Friss hírek
A gyors öregedés lehetséges okai Az öregedés az élet természetes velejárója, ami alól senki sem tudja kihúzni magát. Ugyanakkor vannak olyanok, akik valamiért idősebbnek látszanak a valódi koruknál. ...
Népszerű, ám hatástalan fogyókúrák A fogyókúra senkinek sem egyszerű, és számos tényezőtől függ, hogy kinek milyen diéta válik be. Mindenkinél más módszer lehet igazán hatékony, az alábbiak közül viszont nem érdemes választani. ...
Zacskóba tették a motoros lábát A gyors beavatkozás és a mtétek ellenére sem sikerült megmenteni annak a motorosnak a lábát, aki  Velencén szenvedett balesetet.
Rövidzárlat okozta a Notre-Dame tragédiáját A leégett párizsi katedrális felújítása évekig elhúzódhat, de az épület előtti téren ideiglenes fatemplom épül a hívőknek.
Az elmemegfigyelőből akart lelépni a Teréz körúti robbantó - Drón vitte volna a fegyvert és a lőszereket Döbbenetes információhoz jutott a Bors: fegyvert és lőszert kért egy levélben a húgától P. László. A Teréz körúti robbantót jelenleg a váci fegyházban őrzik, ahonnan esélye sincs megszökni. Éppen ezért azt tervelte ki, hogy amikor legközelebb átszállítják az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI), onnan kísérli meg a szökést.
Dráma Máriabesnyőn: Felnevelnék nagyszülei a fűben hagyott csecsemőt Kegyetlen Vértócsa megrendítő látványa jelzi Gödöllő-Má­ria­besnyőn azt a helyet, ahol M. Gabriella csütörtök délután megszülte, majd magára hagyta újszülött csecsemőjét. Az elhagyatott ösvényen haldokló picit még időben megmentették, a helybéli nőre pedig már kutyasétáltatás közben bukkantak a zsaruk.

Így kérte meg Rubint Rella kezét Novothny Soma Rella új videójában elmeséli, majd megmutatja.

Top hírek:
Kigyulladt egy ipartelep Budapesten a Campona környékén Több mint háromszáz négyzetméteren égett a papírhulladék. A tüzet több mint húsz tűzoltó oltotta el.
Frontális karambol a 81-esen, egy ember meghalt, hatan megsérültek Két embert feszítővágóval tudtak csak kiszabadítani a tűzoltók.
Magyar kisfilm is szerepel a vizsgafilmek versenyében Cannes-ban Moldovai Katalin diplomafilmje meghívást kapott a cannes-i fesztiválra.
Több oka is lehet a tavalyi méhpusztulásnak Az Agrárminisztérium nagyszabású vizsgálatot indított a tavalyi méhelhullás okainak felderítésére. Az már szinte biztos, hogy nem egyetlen tényező okolható az esetek miatt.
Kapcsoljon hétfőn a Telekom hálózatán a 199-es tévécsatornára Különleges élő adással készül idén húsvétra a Telekom. Hétfőn élő nyulak veszik birtokba az IPTV 199-es csatornáját, egy dedikált weboldalon pedig egy Nyúlmentő Alapítvánnyal és nyulaikkal jelentkeznek be.
Az Alzheimer-kór és a szívbetegségek ellen is hatásos lehet: ezt kell tudni a NAC aminosavról Az erős antioxidáns hatású aminosav több szempontból is fontos szerepet játszik az egészségben.