A magyar kormány kedvenc mémpárja Brüsszelben is hódít

Az EU egyik gyakornoki programját is ugyanazokkal hirdetik, akikkel Orbánék családpolitikai intézkedéseit.

2019. március 18. 14:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több mint 1 millió dollárt ért valakinek egy Tintin képregény borítóterve Annyit lehet tudni a kép hátteréről, hogy Brüsszelben került elő.

Hid­véghi el­mondta, mit lép Brüsszel­ben a Fi­desz A Fi­desz dön­tése lesz, hogy az Eu­ró­pai Nép­párt­ban látja a leg­ha­té­ko­nyabb­nak po­li­ti­kája kép­vi­se­le­tét vagy más ke­re­tek kö­zött.
Magyar Nemzet: Egyre többen jutnak migránskártyához Brüsszel még mindig bevándorlók tízezreinek osztogatja a névtelen bankkártyákat.
Hat kormányfő egyeztet péntek este az Európai Bizottság elnökéről A néppárti (EPP), a szociáldemokrata (S&D), illetve a liberális (ALDE) pártcsalád koordinátorai egyeztetnek Brüsszelben.
Ellenzéki kerekasztal alakulhat Brüsszelben Jogállamiság, sajtószabadság, a korrupció elleni határozott fellépés - ezeken a területen működnének együtt az ellenzéki magyar EP-képviselők.
Putyin nem engedi, hogy Brüsszel szívassa az oroszokat Az unió gazdasági szankciókkal sújtotta Oroszországot a Krím félsziget elcsatolásáért, amit az oroszok sem hagynak szó nélkül.

EU: A kormányfők pénteken egyeztetnek Juncker utódlásáról A három legnagyobb európai pártcsaládot képviselő uniós tagállami kormányfők pénteken Brüsszelben egyeztetnek az Európai Bizottság következő elnökének személyéről - jelentette a Politico
Fidesz: Gyurcsány itthon, Gyurcsányné az EP-ben képviseli Brüsszel érdekeit Ezt mondta napirend előtti felszólalásában Böröcz László.
Trump: ha a briteknek nem sikerül fair Brexit-megállapodást elérniük, akkor hagyják ott az egészet Donald Trump amerikai elnök szerint Nagy-Britanniának nem szabad kifizetnie az Európai Unióból való kilépés 39 milliárd fontos (mintegy 45 milliárd euró) számláját, és ott kell hagynia a tárgyalásokat...
Csehországnak hatalmas összeget kell visszafizetnie a miniszterelnök cége miatt Az Agrofert Holding 5,8 milliárd forintnak megfelelő uniós támogatást kapott, de Brüsszelben nem vették jó néven, hogy a cég valójában Andrej Babis érdekeltsége.
Brüsszel az új Bizánc Brüsszel számos olyan jelet mutat ma, mint amelyek a végóráit élő Bizánci Birodalmat jellemezték. Az elvtelen politikai alkuk, a hedonista és korrupt elit, a túlburjánzó bürokrácia, a pazarló közpénzf...
Európai Űrtanács – nyolc év után újra Május 28-án Brüsszelben űrkérdésekről tárgyaltak az Európai Unió (EU), az Európai Űrügynökség (ESA), valamint a tagállamok magas szintű képviselői.