Palkovics: Miért fenyegetném meg az Akadémia elnökét?

Az innovációs és technológiai miniszter azt mondja magáról, a német vállalati környezetben szocializálódott, őszinte, fair tárgyaló.

2019. március 21. 9:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Külhoni magyarok támogatására is számít a Papp László Ökölvívó Akadémia Mivel korábban a szövetségi támogatást megvonták a hajdúszoboszlói Papp László Ökölvívó Akadémiától, a fennmaradásuk érdekében más bevételi forrás után kell nézni.

Fizetést is ad a szoftverakadémiáján tanulóknak az NNG A C++ Akadémia célja biztonságosabbá tenni a karrierváltást és még vonzóbbá a karrierindítást    
A támadófutballon lesz a hangsúly A Puskás Akadémia új trénerének fontos lesz a közönségszórakoztató, támadó szellemű játék.
Munkáltatók figyelmébe: nagyon nem mindegy, hogy milyen állampolgárságú a munkavállaló Milyen természetbeni és pénzbeni ellátásra, illetve utazási költségtérítésre jogosultak külföldi munkavállalók Magyarországon? Azonos szabályok vonatkoznak-e egy EU-s és egy EU-n kívüli munkavállalóra...
Szegeden is kiállnak az MTA mellett Közös nyilatkozatott tett a Szegedi Tudományegyetem számos professzora és tanára a Magyar Tudományos Akadémia átalakítását célzó törvénytervezet ellen.
Az Akadémia az Alkotmánybírósághoz fordul, ha megcsonkítják Az MTA tovább harcol akkor is, ha a fideszes többség megszavazza a Palkovics-törvényt.

Icipicit talán füllentett Orbán Viktor, amikor a Puskás Akadémia eredményeivel büszkélkedett Évről évre egyre lejjebb rakja a felcsúti lécet Orbán.
Kásler: Nagy jelentőségű a Közép- és Kelet-európai Onkológiai Akadémia megalakulása A rákutatás- és gyógyítás területén nagy jelentőségűnek nevezte a Budapesten megalakult Közép- és Kelet-európai Onkológiai Akadémiát az emberi erőforrások minisztere
Környezetbarát hidrogéntermelés zöldalgákkal Az eddigieknél hatékonyabban lehet hidrogéngázt előállítani zöldalgák segítségével a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Biológiai Kutatóközpontjában (MTA SZBK) kifejlesztett új módszer segítségével, e...
Hatgólos meccsen lett ezüstérmes a Puskás Akadémia Hatodszor játszott döntőt a felcsúti csapat a hazai rendezésű tornán.
Csapnivaló munka folyik a felcsúti fociban a Puskás Akadémia volt edzője szerint Radoki János egyszerűen nem értette, hogy miért nem szabad keményebb edzéseket vezényelni hétközben, nehogy izomlázat kapjanak a játékosok.
MTA: a törvényjavaslatok elfogadásával sérülne a tudomány szabadsága Az MTA fenntartja azt az álláspontját, amelyet az Akadémia 191. közgyűlésén hozott, és tiltakozik kutatóhálózatának elcsatolása ellen.