Krízis Amerikával Erdogan nagyon szeretné elterelni a figyelmet valamiről

Mégpedig a stagflációba süllyedt gazdaságról. Erdogan iszlamista uralma alatt az ország mára csak papíron a NATO tagja. A március 31-i önkormányzati választást az egész ország egy népszavazásnak tekinti Erdogan 16 éves uralmáról. Ha az AKP elveszti a nagyvárosokat, akkor olyan szinten megnő a politikai nyomás a kormányzaton, hogy annak előrehozott általános választás lehet a vége.

2019. március 21. 10:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erdogan nem nyugszik bele Isztambul elvesztésébe Harmadszor fellebbezik pártja az isztambuli választási kudarc után. Új választást akarnak.

"It was an absolute shit show" - Kifakadt Erdogan vejének felkészületlensége miatt egy befektető Berat Albayrak török pénzügyminiszter zárt ajtók mögött tartott beszámolót múlt héten az IMF és a Világbank képviselői előtt, amelyen több száz befektető is részt vett. Az esemény célja feltehetően...
Erdogan: A csalás gyanúja a választás isztambuli eredményének megsemmisítéséhez vezethet Az érvénytelen szavazatok egy részét már újra feldolgozták.
Nem lehetett újraszámlálás Isztambulban, új választást kezdeményez Erdogan pártja A török kormánypárt (AKP) elbukta Isztambult az önkormányzati választáson, újraszámlálást szeretett volna, most már új választást követel.
Putyin és Erdogan összeült hadiipari együttműködések jöhetnek Találkozik a két elnök.
Erdogan nem bírja elfogadni a vereséget veszélyben az ellenzék sikere? Újraszámoltatná a török kormánypárt az isztambuli szavazatokat.

Erdogan Puskás Akadémiája a semmiből juthat fel a csúcsra 35 éven belül először fordulhat elő, hogy nem a Fenerbahce, a Galatasaray vagy a Besiktas nyeri a török bajnokságot. A Basaksehirt olyan veterán sztárokkal tűzdelték tele, mint Robinho, Adebayor vagy ...
Erdogan nem fogadja el az isztambuli vereséget A török kormánypárt fellebbez a helyhatósági választás isztambuli eredménye ellen, írta a Hürriyet török lap.
Most akkor megbukik Erdogan? Úgy néz ki, hogy a török kormánypárt elvesztette Ankarát, és lehet, hogy Isztambult is. De korai lenne még temetni Erdogant.
Erdogan elbukhatja Ankarát és akár Isztambult is Meglepetések érnek a török önkormányzati választáson.
Újabb válság a láthatáron - Óriási bajba kerülhet Törökország, ha átlépi a vörös vonalat Recep Tayyip Erdogan török államfő a vasárnapi helyhatósági választások előtt ismét csúcsra járatja külföldellenes retorikáját, így próbálva kompenzálni pártszövetségének csökkenő népszerűségét. A...
Erdogan a nyugati spekulánsokat támadja, a befektetők össze-vissza rángatják a lírát Vasárnap helyhatósági választások lesznek Törökországban, emiatt Recep Tayyip Erdogan elnök ismét elővette "jól bevált" külföldellenes retorikáját, hogy meg kell védeni az országot a spekulánsok...