Novák: Párizs a média félretájékoztatásának az áldozata

Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal, és megvárjuk, milyen irányt vesz az a folyamat, amely egy támadássorozatot jelentett Magyarország ellen - jelentette ki az MTI-nek csütörtökön Párizsban Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke.

2019. március 21. 21:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Személyesen is felkeresi a választókat a Fidesz A választókat a hétpontos program támogatására kérik.

Hír: Orbán rendszere a Terror Házába fog kerülni Ujhelyi István hódmezővásárhelyi fórumán arról beszélt, a Fidesz szinte lemásolja a brexitet, miközben az EU az egyetlen biztonságos rendszert jelenti a magyarok életében. Meggyőződése, a történelem ...
Gyurcsány: Magyarország mostanában háborúban áll A DK kiáll az európai egyesült államok koncepciója mellett A Demokratikus Koalíció kiáll az európai egyesült államok koncepciója mellett, mert csak így van az országnak érdekérvényesítő ké...
Magyarország megvenné a horvátok adriai gáztermináljának negyedét A Krk-szigeti LNG-terminál több mint 70 milliárd forintos beruházás lesz, ha 2021-ben beindul.
NB1 2018/19 - 27. forduló eredmények és gólszerzők NB1 2018/19 - 27. forduló eredmények és gólszerzők hir magyar nb1 eredmény panucci szo, 04/06/2019 - 23:47 A Haladás újra nyert, nagy ...
Országszerte 200 fórumon ismételgeti Orbán Viktor hét pontját a Fidesz Miniszterek, államtitkárok és a párt nagyágyúi is megfogják a munka végit.

Kifúrta a Fidesz a néppárti vizsgálóbizottságból Dzurindát, mert szlovák Négyfős lett volna a magyarországi helyzetet vizsgáló Bölcsek Tanácsa.
Salvini Magyarországra jön, és szeretne szövetséges maradni a Fidesszel Viszont nem vetette fel, hogy a Fidesz elhagyja a Néppártot, erről Kövér László beszélt Rómában.
A Fidesz néppártiságát felülvizsgáló Pöttering fontosabbnak tartja az értékeket az érdekeknél Úgy látja, ha a a sorrend megcserélődik, az az értékek elvesztéséhez vezet, végül pedig a politikai és morális megsemmisüléshez.
MSZP: A családvédelmi akcióterv csak a családok egy részét támogatja Tóth Bertalan szerint a Fidesz leszavazta a párt javaslatait.
A Fidesz jelöltje győzött az időközi polgármester-választáson Szelevényen Az 1008 lelkes község 823 választásra jogosult lakosából 506-an mentek el szavazni.
Harmincegyedik születésnapját ünnepli a Fidesz Megalakulásának harmincegyedik évfordulóján a párt Lendvay utcai székházában ünnepséget tartott a Fidesz