Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!

2019. március 22. 0:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hétvégi szerelmi horoszkóp Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezt a filmet nézd meg, ha romantikára vágysz! A Cosmo újságírója megnézte a legújabb romantikus filmet, a Miutánt, és most megosztja veled is azt a 60 gondolatát, ami eszébe jutott mozizás közben.
Horoszkóp: Április 10., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!
Április 10-től vár az új Cosmo Kulcsár Edinával a címlapon! Készülj, mert holnap végre megjelenik az új Cosmopolitan! Ugye te is kíváncsi vagy, milyen meglepetéseket rejt a magazin ebben a hónapban?
A sminkcucc, ami nem hiányozhat tavasszal a táskádból Itt a jó idő, de még nem nyerted vissza a napbarnította színed? Nyéki Judit, a Cosmo vloggere kipróbálta a Maybelline újdonságát, a City Bronzert, amivel simán átvészelheted ezt az átmeneti időszakot!
Kívülről úgy tűnhet, mindent elértünk a Wellhelloval A zenekar korábbi tagja új bandát alapítottak Talk2night néven, énekesként pedig Vavra Bence csatlakozott hozzájuk. A banda két tagja, Wagner Emil és Szász Csaba a Cosmo.hu-nak elárulta a terveiket!

Videó: Színváltós ajakápoló a legújabb beauty-menőség A Cosmo vloggere, Nyéki Judit kipróbálta, mit is tud a L'occitane legújabb ajakápolója! Csekkold a videót!
Horoszkóp: Április 2., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!
Horoszkóp: Április 1., Hétfő Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!
Teszt: Kitalálod, milyen színű eredetileg a sztárok haja? Fekete öves vagy sztárhajakból? Ha a színek is mennek, a Cosmo legújabb tesztje neked szól!
Videó: Megtaláltuk a tökéletes szempillaspirált! A Cosmo vloggere, Esztergályos Viki ezúttal a Catrice Glam & Doll False Lashes szempillaspirált tesztelte.
Horoszkóp: Március 28., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 28-án is!