A kvótadiktátum elleni perben május 15-re tűzték ki a tárgyalást

Május 15-ére tűzte ki az Európai Bíróság az Európai Bizottság Magyarországgal, Lengyelországgal és a Cseh Köztársasággal szemben indított úgynevezett kvótapere tárgyalásának időpontját - közölte az Igazságügyi Minisztérium (IM) pénteken az MTI-vel

2019. április 12. 16:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hiába perelte be a párizsi ügyészség az Airbnb-t Az Európai Bíróság szerint a cég tevékenysége információs társadalommal összefüggő szolgáltatásnak minősül, nem ingatlanközvetítői tevékenységnek.

Friss hírek
Radikálisan átszabná az autóvásárlás adóit az Orbán-kormány Az autóvásárláshoz és -behozatalhoz, valamint a cégautókhoz fűződő közterhek radikális átalakítására készül az Orbán-kormány: jelentősen csökkentenék a fizetnivalókat annak érdekében, hogy könnyebb és olcsóbb legyen kocsit cserélni, így megújuljon az elavult magyar járműállomány derül ki a hvg.hu birtokába került előterjesztésből.
Tarlós tehetetlenül vergődik
Nacsa Lőrinc: az új uniós vezetőknek a fiatalok gondjaival kell foglalkozniuk Az európai parlamenti (EP-) választás után hatalomra kerülő új uniós vezetőknek a kontinens fiataljainak valódi problémáival kell foglalkozniuk a bevándorlók támogatása és a külső igényeknek megfelelés helyett - mondta Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke egy ked...
Bakondi: fontos, hogy a magyarok biztonságra voksoljanak Fontos, hogy a magyarok arra a pártszövetségre voksoljanak, amely biztonságot tudott teremteni - közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában
Elájult az egyik TV2-s dolgozó, mikor a Jobbik bement a tévébe Jakab Péter akarta számon kérni, miért nem számolnak be a sajtótájékoztatóikról. Az élő adás közelébe nem jutott, viszont az egyik dolgozó rosszul lett az akció miatt. Jakab szerint terroristának nézte őket.
Az USA-légierő orosz harci gépeket fogott el Alaszkánál Az amerikai légierő gépei négy Tu-95MSZ típusú orosz hadászati bombázót és a két Szu-35-ös nehéz vadászbombázót fogtak el - közelítettek meg és kísértek - Alaszka partjainál - jelentette be kedden az Észak-amerikai Légvédelmi Parancsnokság (NORAD)

Költözik az igazságügyi tárca A kormányzat a minisztériumok elhelyezésének racionalizálására készül, így az Igazságügyi Minisztérium a Kossuth térről a Nádor utcába költözik – tudta meg a Magyar Nemzet
Völner: Magyarországgal példát akarnak statuálni Az Európai Bíróság május 15-re tűzte ki a kvótaper tárgyalásának időpontját.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
Elhalasztották egy súlyosan beteg pécsi férfi kilakoltatását A férfit és feleségét devizahitele miatt lakoltatták volna ki, ezt most novemberig elhalasztották.
Egyelőre csúszik a ráckevei és a csepeli HÉV bevezetése a Belvárosba Két év után is csak a megvalósíthatósági tanulmány elkészítését kéri a kormány egy új határozatban.
Így próbálja befolyásolni Oroszország az EP-választásokat Magyarországon az oroszbarát nézetek terjesztéséhez nem is kell a Kreml, megteszi azt magától a kormánymédia.
Népszavazással buktatnák meg a Fidesznek legfontosabb témákat Jöhet a Stop Stadion, és gátat vethetnek a propagandakiadványok finanszírozásának is. Mi lesz Polttal?
Még fel sem épült a fóti ház, de már betörtek Nem meglepő, hogy a két férfi semmit nem vitt el.