Egy Fehérfejű rétisas-trió újragondolta a család fogalmát, és egyelőre működik nekik

Az egész úgy kezdődött, hogy Hope élete párjául egy meglehetősen passzív apát választott, aztán feltűnt egy másik hím.

2019. április 13. 12:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Jégtömbön utazott 700 kilométert a jegesmegve Az állat Oroszország távol-keleti részéből kóborolt el 700 kilométernyire. Kamcsatkán vették észre az ott élők, ahol nagy riadalmat keltett
Alaposan felkavarta a 72 órás munkahét terve a tech szektort A Microsoft dolgozói szolidarásak kínai kollégáikkal.
A sznúker Lionel Messijét egy amatőr győzte le A világbajnokság első fordulójában Ronnie O'Sullivan megdöbbentő vereséget szenvedett.
Marcsa néni: egy évszázad, három magyar állampolgárság Tóth László Magyarország csíkszeredai főkonzulja és Ferencz Tibor Csíkszépvíz polgármestere köszöntötte otthonában az ezen a napon százéves Geréd Margitot az erdélyi Csíkszépvízhez tartozó Csíkborzsován 2019
28 évig volt kómában az asszony Valóságos csoda történt egy most 60 éves szaúdi nővel. Munira Abdulla még 28 évvel ezelőtt, egészen pontosan 1991-ben szenvedett súlyos balesetet. Egy buszon utazott a mindössze négyéves kisfiával, akit magához ölelt, hogy megóvja, amikor egy másik jármű beléjük csapódott. A gyermeke karcolásokkal megúszta, ő azonban komoly fejsérülést szenvedett.
Porschékat gyűjt Matolcsy Ádám A jegybankelnök kisebbik fia azt állítja, az autókat nem presztízsük, hanem különlegességük miatt választotta.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.